Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Idila

Halle Berry i G. Aubry zakopali ratnu sjekiru i otišli u Afriku

Halle berry (1)
Foto: Pixsell
1/4
27.07.2010.
u 16:22

Glumica će u Cape Townu tri mjeseca snimati novi film, a njezin će bivši dečko za to vrijeme čuvati njihovu kćer Nahlu.

Iako su Halle Berry i Gabriel Aubry svoju četverogodišnju vezu okončali prije tri mjeseca, par je odlučio ostati u dobrim odnosima zbog kćeri Nahle. Ratnu sjekiru koju su ‘'podigli jedno na drugo'’ zbog skrbništva nad dvogodišnjom kćeri, odlučili su zakopati i jučer su svi troje sletjeli u Cape Town gdje će Halle iduća tri mjeseca snimati novi film “Dark Tide”. Kanađanin se nije nikako mogao pomiriti s činjenicom da će Nahla biti daleko od njega puna tri mjeseca i ponudio je Halle da umjesto dadilje u Afriku povede njega.

– Na neki način Halle je platila Gabrielu da ide s njom. Tri mjeseca neće imati nikakvih financijskih briga jer je ona unajmila ogromnu kuću s poslugom, a Gabriel se mora samo baviti malenom – medijima je povjerio prijatelj blizak bivšem paru. Ovo je veliki izazov za manekena i glumicu, jer morat će izdržati 90 dana pod istim krovom bez razmirica. Iskra strasti među njima planula je na jednom snimanju za Versace prije pet godina. Njihovu skladnu vezu upotpunilo je rođenje kćeri prije dvije godine. No ljubavna bajka rasplinula se u travnju kada se Aubry medijima obratio izjavom kako su prekinuli, ali će Halle uvijek imati posebno mjesto u njegovu srcu.

Ključne riječi

Komentara 3

GA
gabrijelakunstler
17:49 27.07.2010.

Sto bi mi radili da ovo nismo znali. Zasto vas placaju? Pa ovo svatko moze procitati na Google vjestima ili Internet-u. Ovo je patos novinarstva cak i da ste licno iskopali informaciju a da ne govorimo o plagijarizmu.

MA
malabionda
09:01 28.07.2010.

Dakle \"novinari\" hrvatski vam je stvarno T R A G E D I J A.Kakva je to rijec dadiljati?Koju ste vi skolu zavrsili?O prepisanom clanku ne zelim ni komentirati.

MA
malabionda
08:31 31.07.2010.

Svaka cast novinari,vidim da ste promijenili naslov clanka koji ste napisali prije par dana i u kojemo ste upotrijebili izraz dadiljati .Bilo bi lijepo od vas da ste izbrisali i moj komentar (ispod ovog) koji sad nema vise smisla.Normalno ostavili ste iste slike.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije