Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promovira novi film

Halle Berry: Druga trudnoća je pravi blagoslov

Halle Berry (1)
Press Association/PIXSELL
08.06.2013.
u 11:00

Osim uspjeha njezina filma “Poziv”, glumicu veseli što će za nekoliko mjeseci u 46. godini drugi put roditi

Novi film lijepe Halle Berry “Poziv” u Americi je već premijernim prikazivanjem zaradio 17 milijuna dolara, a sljedeći četvrtak stiže i u naša kina. Halle u filmu glumi Jordan Turner, iskusnu operaterku na liniji 911 koja jednom prilikom pogrešno procijeni situaciju i zabrlja te nije sigurna može li nastaviti s poslom.

– Kroz ovu ulogu naučila sam biti opreznija i shvatila sam koliko je važno da svojoj petogodišnjoj kćeri Nahli objasnim kakve je opasnosti mogu dočekati na putu od škole do kuće. – kaže 46-godišnja glumica. Osim dobre poslovne, za Halle će ovo biti i uspješna privatna godina jer će za pet mjeseci postati mama. – Trudnoćom sam ostvarila želju kćeri Nahli koja već dulje želi brata ili sestru. Sada je uvjerena kako se svaka želja može ispuniti – rekla je i dodala kako ona i zaručnik Olivier Martinez trudnoću smatraju pravim blagoslovom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije