Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
seksi

Haljina od pet tisuća kuna Lani Banely stoji kao salivena

'19.10.2012., Westgate, Zapresic - Modna revija Cro-A-Porter, Lana Banely.  Photo: Goran Jakus/PIXSELL'
Foto: 'Goran Jakus/PIXSELL'
1/3
23.10.2012.
u 14:00

Puna cijena kratke haljine od viskoze i svile Isabele Marant je devet tisuća kuna

Ormar HTV-ove voditeljice Lane Banely odnedavno je bogatiji za ultraseksi mini haljinu s potpisom francuske dizajnerice Isabele Marant koju nose mnoge svjetski slavne dame. Crvenu haljinu od viskoze i svile sa zanimljivim detaljima poput traka ispletenih u pletenice Lana je premijerno odjenula na nedavnoj modnoj reviji i pokazala da u izboru nije pogriješila. Uska haljina iz najnovije Isabeline kolekcije kao salivena stoji na vitkom tijelu lijepe voditeljice, a potpuno zadovoljstvo umanjuje jedino to što joj je šoping, nakon što je kupila usku kreaciju, za nju neko vrijeme zabranjen.

– Nakon što mi je gospođa Isabel Marant ispraznila novčanik, još duuuuugo za mene neće biti nade... Što sam pokazala, pokazala sam – napisala je Banely ispod fotografije u novoj haljini koju je stavila na Facebook. Naime, Lanina haljina na sniženju stoji 5715 kuna, a puna joj je cijena vrtoglavih 9525 kuna! Lanu će glava manje boljeti kad se prisjeti da u garderobi ima kreaciju dizajnerice koju obožavaju i Beyonce, Alessandra Ambrosio i Alicia Keys, najveće ambasadorice Isabelinih tenisica. Nose je i Cheryl Cole i Hilary Duff, a Katie Holmes ovo ljeto nije izlazila iz Isabelinih čizmica od jelenje kože.

Ključne riječi

Komentara 8

GO
Gospon
15:08 23.10.2012.

Čujem da je Mirko Fodor kupio novi par čarapa, možda da i o tome napišete tekst?

OB
-obrisani-
15:32 23.10.2012.

Haljina od pet tisuća kuna Lani Banely stoji kao salivena ============== Super ! Dobro je da barem nešto na njoj stoji k'o saliveno !

OB
-obrisani-
15:03 23.10.2012.

Ha, ha, za komadić krpe napravljene od materijala prepunoga pesticida Lanica je iskeširala čak 5700 kuna!? Draga Lanice, lijepa si kao slika, bedasta kao noć!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije