Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Loša kuharica

Gwen Stefani u kuhinji zna pripremiti samo tost

Gwen Stefani
Pixsell
02.06.2010.
u 14:58

Pjevačica je jako sretna što je njezinu suprugu Gavinu Rossdaleu kuhanje i kupovanje namirnica velika strast jer bi uz nju, kaže, njena djeca ostala gladna.

Pozornica je teritorij na kojem Gwen Stefani rastura, no kuhinja nije njeno područje. To mjesto u njenoj kući pripada suprugu Gavinu Rossdaleu s kojim ima četverogodišnjeg sina Kingstona i 21-mjesečnu kćer Zumu. 

– Ne znam kuhati, moj je domet preprženi tost. Moje je zaduženje postavljanje stola, a sve ostalo Gavin obavlja sam; od kupovine namirnica do kuhanja jer mu je to velika strast – rekla je pjevačica priznavši kako je jako sretna što se udala za takva muškarca jer bi joj obitelj inače ostala gladna. Pjevačica je demantirala i glasine kako je ponovno trudna.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar arcanius
arcanius
15:57 02.06.2010.

nekad a i danas u nekim krajevima, curice postaju žene kad znaju napraviti 5 tradicionalnih kolača, juha, slanih jela, salata i torti..... ovo danas je nekak sve naopako... OK, i ja kuham iako sam muškarac, jednostavno mi je zabavno eksperimentirati s hranom.... ali ipak je bitno i da žena zna nekaj toplinski obraditi da bude jestivo.... a ne samo tost, jebo te on!.... :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije