Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
htc cro a porter

Grupa Vatra glazbeni je gost na reviji dizajnerice Ivane Popović

popović (1)
Foto: Goran Berović
1/3
20.10.2011.
u 22:00

– Ivana i ja već smo dugi niz godina ljetni susjedi jer imamo vikendicu do apartmana i oduvijek smo voljeli čavrljati i provoditi vrijeme skupa – otkriva Ivan Dečak, frontmen Vatre, a Ivana šaljivo dodaje: – Mame nam se druže na plaži...

Prijateljstvo koje je počelo prije deset godina ljetovanjima na otoku Krku ove jeseni urodilo je poslovnom suradnjom čiji će rezultat modna dizajnerica Ivana Popović i grupa Vatra pokazati u petak na HTC Cro-a-Porteru.

Mame se druže na plaži

Naime, virovitički rock-sastav bit će glazbeni gost na reviji zagrebačke dizajnerice i akademske kiparice koja je za tu ulogu proteklih godina angažirala grupu Let 3, pjevačicu Martinu Vrbos, ženski zbor Le Zbor... – Ivana i ja već smo dugi niz godina ljetni susjedi jer imamo vikendicu do apartmana i oduvijek smo voljeli čavrljati i provoditi vrijeme skupa – otkriva Ivan Dečak, frontmen Vatre, a Ivana šaljivo dodaje:

– Mame nam se druže na plaži... Oduševile su me pjesme s njihova novog albuma “Ima li budnih” i ljetos sam Ivanu ponudila da napravimo nešto zajedno. Prihvatio je kada sam mu rekla da će na reviji biti puno šminkerica u štiklama koje će kupiti CD.

Publika će tako tijekom njezine revije na CAP-u slušati pjesmu “Tremolo”, singl koji je najavio Vatrin šesti studijski album.

– Napravili smo malo drukčiju, dužu verziju tako da odgovara ritmu revije, a Damir Urban, nažalost, neće pjevati sa mnom jer ima drugih obveza – kaže Dečak ponosno ističući da će sa svojim bendom nastupiti kao glazbeni dio revije, a ne samo kao podloga.

Reviju nose atletičarke

Za svoju prijateljicu Ivanu ima samo lijepe riječi.

– Njezine originalne kreacije izdižu je iz prosjeka toga posla. Teško ju je ponekad pratiti jer njezin mozak pokreće drukčije gorivo od ostalih mozgova. Najkraće, vrlo interesantna osoba – hvali pjevač te dodaje:

– Među prvima sam koji imaju priliku vidjeti Ivanine nove kreacije jer ih uvijek radi ljeti. Za sve ostale, jedinstvena dizajnerica koja oduševljava, a katkad i šokira, novu kolekciju otkrit će u petak.

– Sve je na šljokice! Odjeću nose atletičarke i košarkašice od 13 do 15 godina, članice modne agencije Atomic Models. Nema prozirnih materijala, seksepila ni pretencioznog – opisuje Ivana te za kraj otkriva kako je ovo tek početak suradnje s Vatrom.

– Zajedno s nagrađivanim Zvonimirom Bulajom radit ću animacije za spot za njihov treći singl.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije