Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi izazov

Gradonačelnik Rijeke stidljivo je s momcima iz Leta3 pustio glas

Let3 (1)
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/10
13.03.2012.
u 22:00

Vojko Obersnel snimio je spot s popularnim Riječanima. Imao je tremu i jedva je procijedio stihove “bum-bumbaru”. Letovci su pak priznali da će, kada oni dođu na vlast, Rijekom hodati goli. Gradonačelniku su otkrili i da bi ukinuli Crkvu

Novi izazov na koji je jučer pristao riječki gradonačelnik Vojko Obersnel, među Riječanima poznatiji kao Obi, je snimanje je spota s grupom Let 3 u kojemu je, istina stidljivo, i zapjevao.

Snimanje u Poglavarstvu

Ima li riječki gradonačelnik sluha, gledatelji će moći doznati uskoro, već idućeg utorka u HRT-ovoj “Ružioni”, emisiji o rock-kulturi, što je i bio povod snimanju jučerašnjeg spota u Gradskom poglavarstvu. Naime, iduća “Ružiona” bit će posvećena letovcima, koji su svojevrstan zaštitni znak Rijeke, a osnovani su davne 1987. godine. Na snimanju Obersnel nije bio previše hrabar, na poticaj ostalih da konačno pusti glas priznao je da ga upravo to najviše muči i nekoliko puta u bradu promrmljao refren pjesme “bum-bumbaru...”.

Uz Let 3, u spotu mu društvo pravi i Duško Jeličić Dule, opatijski pjevač, otac ča-vala i pokretač legendarne Balinjerade. Na kraju nove pjesme Leta 3 “Bumbaru”, koja će u utorak biti premijerno izvedena, Obi i Dule “kosirićem” (srpom) podrezuju glavice broskve (zelja) u duhu stiha “rezat ćemo glave” što im je, priznajemo, na snimanju išlo od ruke.

Nema više narodnjaka

Čitav sadržaj pjesme ne otkrivamo, neka to bude iznenađenje za gledatelje “Ružione”, no upravo zbog Leta 3, koji neki doživljavaju bizarnima, glazbenim čudacima, drugi pak prvorazrednom, jedinstvenom rock-atrakcijom, bit će više nego zanimljivo. Osim u Gradskom poglavarstvu, spot je jučer sniman na još dvije lokacije, na Trsatu i u prostoru Hartere.

Letovci su s riječkim gradonačelnikom napravili i intervju, u kojemu su mu priznali da će, kada jednom dođu na vlast, zabraniti rad Crkvi i gradom šetati goli.

Mrle i Prlja nedavno su izjavili da pripremaju novi album te najavili da će to biti rock’n’roll album snimljen na njihov jedinstveni način. Nešto što bi trebalo zvučati kao mješavina Deep Purplea i Lady Gage.

– Ne radimo narodnjačku zajebanciju poput “Bombardiranja” jer smo potrošili tu foru – rekao nam je Mrle.

Ključne riječi

Komentara 27

VF
vferari
08:12 14.03.2012.

Da bi vam ovakvo ponašanje naših ljudi bilo duhovito i prihvatljivo marate bit primorac i sa guštom prihvatit svaku zajebanciju pa ma na čiji račun bila.Vi koji ovako komentirate ispd ste puni zla,politike i kativerije pa bi bilo najbolje da se ne petljate tamo kade van ni mesto,ovo je samo dobronamjeran savjet da neispadate bedasto.

EM
E moj narode
08:19 14.03.2012.

Nakon što ih duže nije bilo, evo opet medijskog podgrijavanja priče o ovim ostarjelim egzibicionistima kojima su gravitacija i godine omlohavili i guzne mišiće i njihove čune, ali ih to ne sprječava da nam ih prezentiraju kao vrhunski art. Valjda zato jer se niti jedna njihova pjesma ne može fućkati... No, nema veze. Važno je da ti konceptualni umjetnici imaju imena Mrle i Prlja koja završavaju na \"e\" i \"a\"! Kao recimo Draža, Vlade, Žika isl.

AN
Antiflašist
10:28 14.03.2012.

Admine admine, i ti si ocito ljubitelj dlakavih starih muskih guzica, za koji si mi klinac izbrisao potpuno benigan post?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije