Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tatino zlato

Goran Višnjić pokazao sina Viga Lea obožavateljima

višnjić
Slavko Midžor/Pixsell
01.08.2011.
u 21:00

Umjesto da prodaju fotografije kakvom svjetskom magazinu, Višnjići su odabrali internetsku stranicu koja od početka prati i podržava Goranovu karijeru. Imajući na umu zaštitu sinove privatnosti, na slici su vidljive tek sinove nožice.

Naš prvi pogled na Viga Lea Višnjića. Dobro došao na svijet, mali čovječe – napisali su autori internetske stranice www.gogoranvisnjicatbleuprofond2.com kojima je hrvatski glumac s hollywoodskom adresom poslao prvu fotografiju sina rođenog 7. srpnja.

Inače prema medijima jako rezervirani, 38-godišnji glumac Goran Višnjić i njegova supruga Ivana odlučili su svoju obiteljsku sreću podijeliti s obožavateljima. Umjesto da prodaju fotografije kakvom svjetskom magazinu, Višnjići su odabrali internetsku stranicu koja od početka prati i podržava Goranovu karijeru. Imajući na umu zaštitu sinove privatnosti, na slici su vidljive tek sinove nožice umotane u deku sa pčelicama.

– Presretni smo! Vigo je zdrava i prelijepa beba. Iznimno smo zahvalni zamjenskoj majci i njezinoj obitelji jer bi se bez njezine pomoći teško ostvario naš san da imamo drugo dijete – izjavio je Goran za Story prije tri tjedna. Mališanu, koji je pri porođaju težio 3600 grama i bio dugačak 49,53 centimetara, ponajviše se razveselio četverogodišnji sin Tin Višnjić.

Fotografiju možete pogledati ovdje.

Ključne riječi

Komentara 4

SO
sotokuco
00:08 02.08.2011.

Ajde drago mi radi dide Antuna. Lipo staro ime iz rodne Imotske krajine-Vigo Leo.

BI
bilikamen
01:57 02.08.2011.

Nisam ni znao da Ante ima unuke blizance, svaka čast. ............a tko je mama?

Avatar miladraga
miladraga
13:11 03.08.2011.

Možda sa sjeti koji put i s kćerkom slikat!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije