Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliko finale

Goran Kos pobjednik je showa "Hrvatska traži zvijezdu"

goran kos
Pixsell
18.06.2011.
u 00:32

Kad je Ivan Šarić pročitao njegovo ime, Goran je djelovao kao da to nije očekivao. No emocije su ga odmah svladale i već sljedećeg trenutka počeo se grliti s drugim kandidatima.

Iako se iz komentara žirija dalo naslutiti kako bi voljeli da pobjedu u trećoj sezoni showa "Hrvatska traži zvijezdu" odnese 17-godišnja Crikveničanka, glasovi gledatelja odlučili su drugačije. Hrvatska je zvijezdu našla u Goranu Kosu.

- Tko god pobijedio, dobro je! - rekao je Tony aludirajući na jednake vokalne sposobnosti.

Kad je Ivan Šarić ipak pročitao Goranovo ime, on sam djelovao je kao da to nije očekivao. No emocije su ga odmah svladale i Goran se već sljedećeg trenutka počeo grliti s drugim kandidatima.

I Goran i Marcela otpjevali su tri pjesme, a na pozornicu je izašlo i svih 15 kandidata te su zajedno otpjevali pjesmu "Danas je dan".

Goran Kos već na početku showa raznježio je gledatelje svojom životnom pričom i riječima:

- Da je moj otac živ, ovo bi mu puno značilo. Bio je glazbenik, pa i ja želim nešto napraviti - izjavio je tada Goran.

Sada će, kao pobjednik showa, snimiti svoj prvi album.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar gadogadni
gadogadni
12:39 18.06.2011.

@retrovizor gle, taj dečko koliko se god trudio ne može dalje od onoga što je - odličan ulični zabavljač - imitator. Famozno skida pjesme i imitira čak i glasove pjevača, žalosno je da je u pobjedničkoj pjesmi koristio način interpretacijee Islamovića, tako da ni za sami kraj nismo čuli \"njega\". Marcela je obavila posao i vjerujem da će se za nju još čuti, ali za Kosa se bojim da će se vrlo brzo vratiti starom načinu rada i uličnom zabavljaštvu (on mi je ono kao Hađi i ekipa iz kraljeva ulice, bljesak i to je to) iako mu to od srca ne želim ...

J0
j00k3r
12:53 18.06.2011.

gadegadni: hoces rec da je i moj idol, dinek dvornik bio imitator??

RE
retrovizor
12:20 18.06.2011.

ajde drago mi je da je dečko pobjedio,ali,ali,.. ili je već po ne znam koji put dokazano da su Hrvati labilni (slušali su Tonija kao ovce,jer Kos mu je bio bitniji od svega),možda da se dokaže oko nečega momentalno goručeg u njegovoj sadašnjosti-neću sada ulaziti u tu remu)i da ih se može navući na bilo što ili je ponovo dokazano da ipak ovdje nisu čisti računi ..jer Marcela je ipak u svim ali u svim smjerovima pokazala da je veći profesionalac nego Kos!! Zato joj želim svu sreću, a Kosu da ODE PSIHOLOGU I NAUČI NEŠTO O EKSPRESIJI LICA koju nismo primjetili do sada...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije