Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pobjednik htz-a

Goran Kos: Napisat ću pjesmu zahvale mami. Ona je to zaslužila!

\'17.06.2011.,Jadran film,Zagreb - Glazbeni show RTL-a Hrvatska trazi zvijezdu,finale. Goran Kos sa mamom Suzanom. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL\'
Foto: \'Antonio Bronic/PIXSELL\'
1/3
18.06.2011.
u 22:00

U finalu talent showa “Hrvatska traži zvijezdu” 29.322 glasa odlučila su – 23-godišnji ulični pjevač Goran Kos nova je estradna nada!

Televizijska je publika odlučila, dojučerašnji ulični pjevač kojeg je otkrio Tony Cetinski okitio se titulom nove hrvatske zvijezde. U finalnom obračunu između Marcele Oroši (17) i Gorana Kosa (23), tijekom kojeg su pristigla 29.322 telefonska glasa, introvertirani mladić osvojio je ugovor s izdavačkom kućom Dallas Records, s kojom će snimiti i glazbeni prvijenac.

Sreća zbog mobitela

– Oduvijek sam osjećala da je poseban, a kad je stigao kući nakon susreta s Cetinskim, znala sam da ide daleko, da može pobijediti. Iskreno se nadam da ga svijet estrade neće srušiti, da će ga samo ojačati. Jedva čekam staviti njegov album u CD player svog automobila i slušati u vožnji! Nije zato što je moj sin, ali dok pjeva, osjećam kako ti stihovi izlaze iz njegove duše, pretpostavljam da je i publika to prepoznala – kazala nam je uplakanih očiju ponosna majka Suzana Kos, netom nakon proglašenja pobjednika. U praznom televizijskom studiju, gdje su se još nalazili tek scenski tehničari, dotrčao nam je ususret i sam pobjednik.

– Mama, mama! Vidi, dobil sam neki super mobitel! Ima super igrice, a ima i navigaciju za vožnju – ushićeno je govorio, čak zanesenije nego dok nam je nastavio pričati o osvojenom tronu treće sezone showa "Hrvatska traži zvijezdu".

– Ostvaruje mi se san kojem se nisam nadao, snimit ću album. Mama je cijelo vrijeme govorila da ja to mogu, ali još nisam naučio vjerovati u sebe. Svi su bili dobri, mogao je pobijediti bilo tko, Maja, Taher... Ne znam što je presudilo kod gledatelja, ali hvala – kaže Kos kojem je najbolje sjeo kraj izolacije i povratak kući majci, poočimu i dvojici braće – devetogodišnjem Karlu i sedmogodišnjem Dominiku, koji je svakodnevno grlio televizor kad bi starijeg bracu ugledao na ekranu.

– Obožavam svoju braću, uvijek se grlimo i veselimo. Nedostajali su mi jako. Sad, kad sam izašao iz kuće, bit ću onaj stari, veseli Kos.

Žao mu je, tek, što nijednu pjesmu nije tijekom showa posvetio mami.

Ljubav je u nama

– Propustio sam to, ali ima vremena. Napisat ću pjesmu zahvale za svoju mamu. Ona je to zaslužila – kaže mladić koji će uskoro početi i trenirati neki sport jer želi biti u boljoj fizičkoj kondiciji. No, to mu nije glavni prioritet u životu.

– Na prvom mjestu mi je Bog, na drugome moja obitelj, a na trećem će biti moja djevojka. Duhovnost mi je važna, u svemu vidim Boga jer on je ljubav. Ljudi je u svačemu traže pa se razočaraju, a ne shvaćaju da je ljubav cijelo vrijeme pokraj njih – u ljudima i u njima samima.

Komentara 4

Avatar that_good
that_good
22:38 18.06.2011.

Svaka čast Gorane, vjera je uvijek na prvom mjestu .

BC
BCA
22:54 18.06.2011.

Čestitam, dirljivo. Pravi si. Puno uspjeha u karijeri.

FR
friz
02:10 19.06.2011.

kao što si rekao,da iza kiše dolazi sunce.Želim ti puno,puno uspješnih i dugih sunčanih dana.Budi to što jesi , zadrži i nadogradi to.Uspjeh će ti biti zagarantiran.SRETNO!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije