Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Goran Grgić

Goran Grgić: Sve manje nam se nude senzualne, zavodljive uloge

marina tomašević
30.06.2012.
u 08:05

Zadarska pjevačica izdaje novi CD “Nova žena”, čiji naziv odgovara statusu ponovno slobodne žene

Marina Tomašević i Goran Grgić snimili su spot za njezinu novu pjesmu “Pjesma si moje duše”, koja će se zavrtjeti krajem kolovoza. Snimali su ga u Donjoj Stubici, po prilično visokim temperaturama. Novi CD “Nova žena”, na kojem će biti ova pjesma, izlazi krajem godine, a naslov, kaže Marina, i te kako odgovara njezinu statusu – slobodne žene.

– Evoluirala sam naglo, doista jesam nova žena, što se, nadam se, vidi i u spotu. Puna strasti, čežnje, emocija. Grgića nisam slučajno pozvala, već godinama razgovaramo kako ćemo nešto napraviti i sada se ukazala prilika – priznaje Marina.

A spot, otkriva, pršti seksepilom, emocijama, senzualnošću. Goran je u njemu muškarac iz njezine mašte s kojim ona zapleše i zaljubi se.

– Dugo se znamo i drago mi je da smo napokon snimili spot. Tim više što ulazim u godine kad mi sve manje nude uloge zavodnika, mladih zaljubljenika, a sve više očeva i svećenika – smije se Goran.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije