Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trijumf u rijeci

Goran Bare: Šest Porina dokaz su da nisam narkoman

bare (1)
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/12
06.05.2012.
u 20:00

- Neke kipiće imam doma, neke sam dao prijateljima, a neke bacio u smeće – rekao je. Kipiće koje je dobio ove godine proslavio je šampanjcem u riječkom klubu Stereo, gdje je snimao spot za pjesmu “Ona”.

Goran Bare i Majke trijumfirali su na dodjeli glazbenih nagrada Porin. Od 11 nominacija, osvojili su ih šest. Za najbolji rock album, grupu s vokalom, aranžman, spot, pjesmu te hit godine.

Kako bi na dodjeli sve prošlo glatko i kako ne bi bilo ispada, Bare je u Rijeku na Porin stigao neposredno prije same svečanosti. O njemu se navodno dva dana prije Porina brinulo nekoliko ljudi.

Pazili su da ne posegne za alkoholom kako bi na Porinu bio priseban.

Na dodjelu nagrada ga je držeći ga za ruku dovela menadžerica iz izdavačke kuće, a na druženje s novinarima pjevačica Lea Dekleva. Porine, kaže Bare, više i ne broji.

– Svi misle da sam narkoman, ali Porini su napokon pokazali da sam drugačiji. Neke kipiće imam doma, neke sam dao prijateljima, a neke bacio u smeće – rekao je.

Kipiće koje je dobio ove godine proslavio je šampanjcem u riječkom klubu Stereo, gdje je snimao spot za pjesmu “Ona”.

Unatoč brizi za Baru i nastojanjima da sve bude savršeno, glazbenici su u strci zaboravili note pa se čekalo da ih menadžer grupe donese iz hotela. Za vrijeme nastupa Bare je na pozornici pušio i ispijao vino iz boce koju je “ukrao” obožavatelju iz publike.

Tamara Obrovac, koja je dobila Porina za najbolji ženski vokal, i Ivana Kindl, kojoj je izmakao, družile su se nakon dodjele. S frontmenom grupe Vatra Ivanom Dečakom Ivana je pozirala s lažnim Porinom koji je izradio Mrle iz benda Let 3.

– Imamo i mi svoje Porine, a koštaju 10 kuna. Meni će moj poslužiti kao držač za knjige – rekao je Dečak.

Ključne riječi

Komentara 26

BA
Batman9
20:19 06.05.2012.

Kao da je Porin dokaz bilo cega!!! E moj Bare!!!

Avatar ReTuRn Of ThE AlieN
ReTuRn Of ThE AlieN
20:54 06.05.2012.

Wtf??? Nije narkoman?

C5
c523h231
20:12 06.05.2012.

Gledam slike i pitam se ...ima li itko od njih normalan.Svaka cast Misi Kovacu i njegovoj zeni ali ovi ostali...jad i bijeda u moralnom smislu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije