Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prava istina

Goran Bare: Lea Dekleva mi je prijateljica, nismo u vezi

bare (1)
Goran Kovačić/Pixsell
22.05.2012.
u 18:04

Glazbenik kaže da je na dodjeli Porina držao Leu za ruku jer ona nije znala kuda treba ići.

Nakon što su se na dodjeli diskografskih nagrada Porin Goran Bare i Lea Dekleva držali za ruke, proširila se glasina da su njih dvoje u vezi. Pjevačica je nekoliko dana kasnije objasnila kako su je kantautorstvo i bolna iskrenost povezali s pjevačem grupe Majke. Nešto jasniji odgovor na pitanje je li u vezi s Deklevom danas je u In Magazinu ponudio i sam Bare.

– Mi smo prijatelji, jako sam dobar prijatelj s njenim dečkom. Držao sam je za ruku na Porinu jer nije znala kuda mora ići – objasnio je Goran.

Ključne riječi

Komentara 5

OB
-obrisani-
18:58 22.05.2012.

ZAMPovske podrepe muhe zunzare se drže za ruke...

ĆA
ćaćaća
21:13 22.05.2012.

e moj bare da nisi počeo lajat protiv hdz..a nikad ti porina dobio nebi..u zadnje vrijeme je jako popularno pljuvat po njima jer se isplati..onda njihova braća drugovi to sponzoriraju..

CA
canon60
22:26 22.05.2012.

Idam i ja od sutra nabijati po loncima i zicama, drogirati se, nalijevati do cela pa mozda dospijem doci u medije i dobiti koju nagradu. Postalo je sve nakaradno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije