Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaštitno lice

Glumica Doris Pinčić oduševljena novom kolekcijom nakita Zaks

Zaks (1)
Foto: Pixsell
1/8
20.12.2011.
u 16:44

Vrhunska kvaliteta, veliki izbor te usluga i stručnost zaštitni su znakovi nakita Zaks, a prepoznali su to i Maksim Mrvica, Tonči Huljić, Alka Vuica Petraš Grašo, Anica Kovač...

Iako, priznaje, nije ljubiteljica nakita, zvijezda serije “Larin izbor” Doris Pinčić rado se odazvala pozivu tvrtke Zaks da bude zaštitno lice u najnovijoj kolekciji.

– Sigurna sam da ću među tim lijepim nakitom naći komad koji ću rado nositi – otkrila je lijepa Zadranka.

Doris Pinčić tom je prilikom otkrila da će blagdane provesti daleko od kamera s isključenim mobitelom.

Vrhunska kvaliteta, veliki izbor te usluga i stručnost zaštitni su znakovi nakita Zaks, a prepoznali su to i mnogi naši poznati. Maksim Mrvica, Tonči Huljić, Alka Vuica Petraš Grašo, Anica Kovač... samo su neki od njih koji su bili na predstavljanju nove kolekcije. Zaks, poznato je, ima najfiniji izbor zlata, srebra i izuzetnog nakita s dijamantima i drugim vrstama dragog kamenja. Proizvodi su moderni i maštoviti te uz pomoć talijanskih dizajnera obogaćeni umjetničkim i modnim utjecajima.

Brend Zaks, slaže se i Alka Vuica, savršen je za neovisnu ženu koja prati trendove, voli modu i koristi je da pokaže svoju osobnost ili status.

– Volim i dobivati i poklanjati nakit. To je vrhunac poklona. Nešto što nam ne treba, a zapravo uvijek treba – rekla je Alka.

Zaks je pravi izbor i za ženu koja je praktična ali i otvorena prema novim mogućnostima, koja traži nešto malo drugačije od uobičajenoga.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije