Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika sreća

Vratila se iz New Yorka. Glumica Ana Vilenica 
čeka prvu bebu

ana vilenica
13.05.2012.
u 12:15

Zvijezda koju pamtimo iz serije “Dolina sunca” ponosna je na svoje gostovanje u Americi na Tribeca Film Festivalu, a detalje o trudnoći nije htjela otkrivati jer u njoj, kazala je, nije sama

Glumica Ana Vilenica, široj javnosti najpoznatija iz serije “Dolina sunca”, trudna je, doznajemo, i čeka prvo dijete.

Nedavno se vratila iz New Yorka u kojem je gostovala na Tribeca Film Festivalu s kratkim filmom “Uskršnja jaja” koji je producirala prije nekoliko godina, a nakon povratka je, kako doznajemo, kolegama i potvrdila glasine o prinovi koje već neko vrijeme bruje glumačkim svijetom.

– Pozvani smo na još nekoliko europskih festivala i na to sam jako ponosna – kazala nam je 33-godišnja plavuša i dodala:

– Ali o privatnim stvarima ne bih. Naime, u svemu tome nisam sama.

Pritom je, naravno, mislila na oca svojeg djeteta, 36-godišnjeg scenarista Edija Mužinu s kojim je nešto više od godinu dana u vezi. No kako on nije javna osoba, Ana nije nikada puno govorila o njihovoj ljubavi i štitila je njegovu privatnost. Upoznali su se navodno na planinarenju po Ćićariji. Oboje su iz Rijeke, no kao svoju životnu oazu radi posla izabrali su Zagreb u kojem je Ana prije dvije godine kupila stančić od 50 četvornih metara u samom središtu grada.

Edi, scenarist “Zagrebačkih priča” i koscenarist “Duha u močvari”, već više od pola godine živi s Anom.

Slatka glumica, koja je u svojim intervjuima često isticala da traži ljubav za cijeli život, u Ediju je našla svojeg muškarca. A iako je još nedavno govorila da je predjetinjasta da bi bila majka, odlično će se snaći u toj ulozi jer prošla je dobru školu. Naime, 2010. godine postala je ponosna teta nećaka Ivora kojeg je često čuvala kada bi posjetila obitelj i sestru u Rijeci.

Upravo zbog Ivora često je poželjela postati mamom, a sada će joj se ta želja i ostvariti.

Ključne riječi

Komentara 5

BA
baš
12:30 13.05.2012.

Kakav naslov? \"Glumica Ana Vilenica čeka svoju prvu bebu\". Ne, moju čeka? Čiju bi ona bebu čekala, nego svoju?

AA
aabbcc
12:30 13.05.2012.

oca svojeg , 36-godišnjeg scenarista .. ______________________________ Polako .., to ce mo poslije da utvrdimo i dokazemo..., !!!!

NE
neverane
13:14 13.05.2012.

U nedostatku zanimljivosti plasiraju nam i ovakve budalaštine,ili: u carstvu slijepih i ćoravi može biti kralj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije