Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rasist i ženomrzac

Podivljali Mel Gibson nazvao Oksanu svinjom koja se tjera

mel gibson
Pixsell
02.07.2010.
u 13:05

- Ako su citati istiniti, izjave Mela Gibsona zaista su užasne. Pokazuju najgori oblik rasizma i seksizma te otkrivaju pravog ženomrsca koji je, prema mojem mišljenju, opasan za žene.

Ugledna američka odvjetnica Gloria Allred napala je glumca Mela Gibsona nakon što je u javnost procurila audiosnimka na kojoj 54-godišnji glumac navodno zasipa svoju bivšu djevojku Oksanu Grigorievu rasističkim i seksističkim uvredama.

- Ako su citati istiniti, izjave Mela Gibsona zaista su užasne. Pokazuju najgori oblik rasizma i seksizma te otkrivaju pravog ženomrsca koji je, prema mojem mišljenju, opasan za žene – rekla je Allred te dodala kako je već otprije jasno da Gibson prezire i Afroamerikance, što se čulo i kad je napao majku svojega osmog djeteta:

- Izgledaš kao jeb... svinja koja se tjera, ako te siluje skupina crnčuga, to će biti tvoja krivnja - vikao je Mel dok ga je Oksana potajno snimala. Snimke je planirala upotrijebiti u borbi za skrbništvo nad njihovom osmomjesečnom kćeri Luciom.

- Gospodinu Gibsonu potrebno je liječenje kako bi naučio svladati bijes i mržnju prema rasnim manjinama i ženama – istaknula je odvjetnica Gloria Allred.

Slavni glumac, koji je nedavno prekinuo vezu sa 14 godina mlađom Ruskinjom, već je poznat po svojim rasističkim ispadima. Prije četiri godine vrijeđao je Židove kada ga je policija zaustavila zbog vožnje u pijanom stanju.

Ključne riječi

Komentara 5

CR
crnabitanga
15:27 02.07.2010.

Daj nauči razliku između \'\'Č\'\' i \'\'Ć\'\'...ovo je grdo za vidjet!

Avatar commentator
commentator
15:22 02.07.2010.

Ueeh,,\"vrijeđao židove?\" - rasistićki ispadi? naravno da je žalosno kad ćovjeka svlada ljutnja pa izjavi štošta, ali šta onda reći o rasiatičkim izlijevima protiv židova, o odurnim izjavama uperene protiv židovskih žena, koje se moglo na sve strane čitati uu komentarima na ovom VL i koji su se tolerirali itekako? ŠTA REČI NA TO? To su takve izjave koje ne vjerujem a je Hitler ikad izrek\'o ili ćak himler (i to stvarno vjerujem.) takve odurnoće da graniče sa psihopacijentima, na što je herr admin samo okretao pogled u drugu stranu, i brisao ak netko nešto pisne protiv homosex. Di si Gibsone, daj se ulogiraj u VL i kreni sa rafalima bit ćeš najmanji u vrijeđanju , ali bit ćeš \"među svojima.\"

MA
Mayhaelo
21:07 02.07.2010.

Sirovina od čovjeka, takvom nema pomoći. Žalosno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije