Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZABORAVNI BLAKE

Glumac John Forsythe, Blake iz Dinastije, preminuo u 92. godini

dinastija
02.04.2010.
u 22:23

Osim kao glava obitelji Carrington, Forsythe je svoj trag u hollywoodskoj industriji filmske zabave ostavio i kao Charlie u seriji i filmu “Charlijevi anđeli” kojega se nikad ne vidi, ali mu se čuje glas.

Glumac John Forsythe, nazaboravni Blake Carrington iz “Dinastije” preminuo je u četvrtak u 92. godini života. Forsythe je prije godinu dana obolio od raka, a umro je zbog komplikacija nakon što je dobio i upalu pluća.

Slavni glumac, kojega je proslavila uloga naftnog magnata u jednoj od najpopularnijih serija osamdesetih godina za koju je osvojio i dva Zlatna globusa, iza sebe je ostavio suprugu, troje djece, šestero unučadi i petero praunučadi.

Osim kao glava obitelji Carrington, Forsythe je svoj trag u hollywoodskoj industriji filmske zabave ostavio i kao Charlie u seriji i filmu “Charlijevi anđeli” kojega se nikad ne vidi, ali mu se čuje glas.

- Na sreću, umro je onako kako je i živio – dostojanstveno i u božjoj milosti – piše u službenom priopćenju.

Komentara 3

ZT
ztpromatrac
07:47 03.04.2010.

Mnogo puta nisam smio ni pisnuti u vrijeme prikazivanja serije.ZBOGOM LEGENDO

BA
bazzaretta
05:54 03.04.2010.

Legenda! Kad sam bio mali i pitao oca da mi kupi bickl, on bi sarkasticno odgovorio: \"Nisam ja Karington!\"

XN
xnet0822
06:28 03.04.2010.

Zbogom, Blake ! Bože moj što smrt nemilosrdno uzima takve dobre ljude kao što je on .... L E G E N D A !!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije