Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prošao pakao droge

Glumac Jeremy Jackson svaki dan je pušio travu i šmrkao kokain

jeremy jackson (1)
Foto: Žarko bašić, robert anić/pixsell
1/4
22.05.2010.
u 19:15

Zvijezda serije "Baywatch" u kojoj je glumio sina Davida Hasselhoffa, tulumario je u Zagrebu i ispričao nam sve o svojim ovisnostima od kojih se izliječio prije deset godina

Noćnom životu hrvatske metropole ovoga se vikenda pridružio i poseban gost iz Amerike, zvijezda “Baywatcha“ Jeremy Jackson (29) koji je u kultnoj seriji iz devedestih glumio Hobieja Buchannona, sina glavnoga glumca Davida Hasselhoffa. Nekadašnja dječja televizijska zvijezda već tri godine radi kao organizator modnih revija robne marke Ed Hardy, pa je sa svojim timom, koji uključuje i DJ-a Rada Ryana, u zagrebačkom Posh Fantasy baru u petak organizirao ludi tulum.

Domaće manekenke, među kojima i Antea Kodžoman i Doris Vrečko, potpuno su se raspojasale na sceni i gostima na pisti pripredile pravi performans. Veselom osobnošću osvojile su i Jeremyja koji je podlegao njihovu šarmu, ali zabavljao se kao i u posljednjih deset godina, bez popijene kapi alkohola.

Naime, kao i mnogi njegovi kolege koji su već u djetinjstvu okusili slavu i bogatstvo, i Jeremy je pokleknuo pred kušnjama, pa je kao tinejdžer postao teški ovisnik o drogama.

– Imao sam sva sredstva dovoljna da se uništim, puno novca i oko sebe ljude koji mi nisu bili prijatelji. Svakog sam dana pušio travu, a kokain sam šmrkao toliko dugo dok više nije imao utjecaja na mene. Zatim sam prešao na metamfetamine koji su me doveli do dna – otvoreno nam je o prošlosti ispričao glumac koji se u tri godine od dječaka za kojim su svi vrištali pretvorio u zapuštenog i očajnog ovisnika. Sa 19 godina zbog posjedovanja droge 90 je dana proveo u zatvoru i tada prvi put krenuo na odvikavanje, a svojim iskustvom danas pomaže ljudima koji upadnu u ovisnost.

No, osam godina u “Baywatchu” koje su mu donijele prokletstvo ostavile su i lijepe uspomene.

– S nekim kolegicama iz serije sam se i “zabavljao”! Cool za tinejdžera. Pamela Anderson me očarala, ali bila mi je poput sestre, pa se s njom i Hasselhoffom i danas čujem – otkrio nam je Jeremy koji je odnedavna opet slobodan momak i ne bi se bunio da u Hrvatskoj nađe ženu svojih snova!

 

Prošao je put do pakla i natrag, a zbog droge je, kada mu je bilo 18 godina, izgubio i ulogu u “Baywatchu”. Jednoga je dana, kaže, otišao sa snimanja uz riječi “J... se svi, ne vraćam se na set!” pokazujući cijeloj ekipi srednji prst. No, odrastanje pred kamerama na plažama Kalifornije uz prsate ljepotice u prepoznatljivim crvenim kostimima ostavilo mu je i lijepa sjećanja. A otkrio nam je i da je na audiciji za seriju kao devetogodišnjak pobijedio Leonarda DiCaprija. I Jeremy je konkurirao za ulogu u “Titanicu” koja je pripala Leonardu, pa su, šali se on, na kraju 1:1!

 

Ključne riječi

Komentara 1

TL
tvrdi_l
11:45 23.05.2010.

Srceparajuca prica o zlatnom decku (odrastao uz sisate ljepotice) koji je bolji od Leonarda pa je propao zbog kokaina. Sad je dosao u HR i ZG propovijedati lijecenje od ovisnosti jer mu prica ne prolazi u USA.Mozda moze poceti sa Goranom Baretom, a nakon toga moze i ostati ako uspije. Smijesna prica. Jedina mu je utjeha sto je sa Leonardom na 1:1 kako je spomenuo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije