Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGAO SIN

Glumac Božidar Alić u 57. godini prvi put postao otac

alić
Davor Višnjić/Pixsell
01.07.2010.
u 13:52

Pedesetšestogodišnji glumac prvi je put osjetio čari očinstva, dok je njegovoj 16 godina mlađoj supruzi to drugo dijete. Iz prvog braka ima 18-godišnjeg sina Marka koji se posebno veselio dolasku prinove.

Poznati glumac Božidar Alić u srijedu je prvi put postao otac. Njegova supruga Sanda carskim rezom u Petrovoj bolnici u Zagrebu rodila je, prema još nepotvrđenim informacijama, dječaka.

Pedesetšestogodišnji glumac prvi je put osjetio čari očinstva, dok je njegovoj 16 godina mlađoj supruzi to drugo dijete. Iz prvog braka ima 18-godišnjeg sina Marka koji se posebno veselio dolasku mališana.

Prinova u obitelji Alić stigla je tjedan dana nakon predviđenog termina kada su supružnici viđeni u romantičnoj šetnji Cvjetnim trgom.

Ključne riječi

Komentara 2

US
U srcu
15:33 01.07.2010.

čestitke ponosnom ocu

Avatar vh1
vh1
15:55 01.07.2010.

Ne znam zašto sam se sjetio pok. Zvonimira Rogoza.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije