Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poslušajte!

Glazbenik Jerry Ropero napravio je remix govora Ingrid Antičević

courtney cox
Foto: p.s
1/2
22.02.2013.
u 17:09

Ropero je Ingrid napisao i pismo u kojem kaže kako je jako ponosan na njenu hrabrost, a tražit će ju i autorska prava i dopuštenje da se pjesma može emitirati po hrvatskim radijskim postajama

Kralj house glazbe Jerry Ropero napravio je remix popularnog govora promatračice u EU Ingrid Antičević Marinović. Video je na YouTubeu pregledan više od 30 tisuća puta, a Jerry, inače oženjen našom glazbenicom Anitom Narany, pismom se obratio Ingrid Antičević Marinović.

– Govor koji ste održali u Bruxellesu vrlo je brzo postao jedan od najgledanijih videoklipova na internetu u cijelom svijetu. Budući da mi se govor svidio, odlučio sam ga uglazbiti i objaviti. Moja jedina namjera je pokazati vam potpunu podršku, jako sam ponosan na vašu hrabrost da budete glas Hrvatske sa svojim znanjem engleskog jezika! U isto vrijeme ja jako podupirem ulazak Hrvatske u EU, i ova pjesma je moj osobni doprinos prema vama i vašoj zemlji – napisao je Ropero. Kazao je kako će od Ingrid tražiti autorska prava i sav prihod donirati u humanitarne svrhe. Iz Bruxellesa se javila i Ingrid Antičević Marinović i poslala sljedeću poruku:  

– Zahvaljujem i ja njemu što je od mog govora napravio sprdnju. No nije on kriv, krivi su mediji što su od muhe napravili slona – zahvalila je dobro raspoložena Ingrid.

>>'Pipl mast trast as' se nastavlja: Poslušajte pjesmu o Ingrid!

Komentara 18

Avatar delminium
delminium
18:02 22.02.2013.

afž sramoti hrvatsku državu

DU
Deleted user
18:56 22.02.2013.

Razmišljao sam da bi dotična trebala na povratku biti uhićena zbog kaznenog djela sramoćenja Republike Hrvatske, a onda sam se sjetio da ima zastupnički imunitet...

MA
marabubamara
19:08 22.02.2013.

Trebala bi nam platiti odstetu za nanosenje sramote

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije