Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Humanitarno

Glazbenici će na Svetog Nikolu svirati za pomoć bolesnoj Eni

cetinski
pixsell
27.11.2012.
u 20:07

Od izvođača najavljeni su Tony Cetinski, Connect i Dražen Zečić. Uz poruku “Opet ću pobijediti” koncert je najavila hrabra Ena Šarac koja je 2003. tri puta operirana u KBC-u Rebro.

U zagrebačkom klubu Roko 6. prosinca održat će se humanitarni koncert kojim se skuplja novac za liječenje Ene Šarac (17) iz Osijeka koja se godinama bori s tumorom na mozgu. Od izvođača najavljeni su Tony Cetinski, Connect i Dražen Zečić.

Uz poruku “Opet ću pobijediti” koncert je najavila hrabra Ena koja je 2003. tri puta operirana u KBC-u Rebro. Od rujna 2009. bolest se počela vraćati. Operirana je i u svibnju u klinici u Bruxellesu, odstranjen je veliki dio tumora, no ostatak je potrebno tretirati daljnjim operacijama.

Svi koji žele pomoći Eni donacije mogu uplatiti na žiroračun Privredne banke Zagreb d.d., broj: 2340009-3104119971.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije