Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skandal!

Glasovi na Eurosongu na prodaju, Azerbajdžan kupio pobjedu!

eurosong
Reuters/ PIXSELL
13.09.2013.
u 17:10

Pokrenuta je istraga protiv delegacija nekoliko zemalja koje su navodno kupile glasove da bi imale što više bodova na Eurosongu.

Pokrenuta je istraga protiv delegacija nekoliko zemalja koje su navodno kupile glasove kako bi imale što više bodova na Eurosongu. Jedan od delegata nepoznate zemlje izjavio je da mu se nekoliko predstavnika drugih zemalja javilo kako bi se dogovorili o bodovanju.

Neimenovani izvor radio je na ovogodišnjem natjecanju u Švedskoj, a optužio je pobjednike iz 2011., predstavnike Azerbejdžana, kako su ponudili dovoljno novca da se od njega može živjeti godinu dana kako bi im se "sredilo" što više bodova. Osim toga, navodno su kupovali mobitele studentima u Litvi i plaćali im da glasaju za njih. Izvor kaže da su se javili i delegati iz Makedonije.

Prema pisanju Daily Maila, još barem tri zemlje pokušale su dogovoriti slično iza scene. Neimenovani, ali pouzdan izvor nije jedini koji je svjedočio kupovanju glasova na Eurosongu. Naime, Bonnie Tyler, predstavnica Velike Britanije, otkrila je da je načula ruske predstavnike kako se pitaju zašto nisu dobili glasove koje su platili. Zbog svega organizatori Eurosonga istražuju cijeli slučaj.

>>Na našim koncertima najvažniji i najglasniji dio publike su žene

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije