Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dirljiva ispovijest

Giuliana Rančić na televiziji otkrila da boluje od raka dojke

bill rancic
pixsell
18.10.2011.
u 14:28

Supruga Billa Rančića, američkog poduzetnika hrvatskog podrijetla koji je pobijedio u reality showu "Pripravnik", ovaj tjedan ide na operaciju.

Giuliana Rančić, supruga Billa Rančića, američkog poduzetnika hrvatskog podrijetla i pobjednika prve sezone reality showa Donalda Trumpa “Pripravnik”, na televiziji je priznala da boluje od raka dojke.

– Svojom pričom želim podići razinu svijesti svih žena i potaći ih da djelovanjem spriječe tu opaku bolest – rekla je Giuliana u dirljivoj ispovijesti na Style Networku i nastavila:

– Djelovanje podrazumijeva obvezan godišnji odlazak na mamografiju i samostalni pregled dojki kod kuće.

Da boluje od raka, doznala je na pregledu za odlazak na umjetnu oplodnju, a ovaj tjedan ide i na operaciju poslije šest tjedana kemoterapije. Najveća potpora joj je suprug Bill s kojim od 2007., kad su se i vjenčali, na Style Networku vodi reality show “Giuliana i Bill”. Upoznali su se kad ga je Giuliana intervjuirala nakon pobjede u “Pripravniku”.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije