Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najljepša gošća

Gisele Bundchen: Voljela bih posjetiti Dubrovnik

Gisele Bundchen
Reuters
14.04.2010.
u 17:13

Bivše djevojka Leonarda DiCaprija, koja je u pariškom hotelu Grand Intercontinental paradirala u haljini Herve Lege, pokazala je svoje savršene obline i božanski oblikovano tijelo.

Brazilska ljepotica i jedna od najplaćenijih manekenki svijeta Gisele Bundchen predstavila je u Parizu svoju novu kolekciju japanki Ipanema. Bivša djevojka Leonarda DiCaprija, koja je u pariškom hotelu Grand Intercontinental paradirala je u haljini Herve Leger, koja je pokazala njezine savršene obline i božanski oblikovano tijelo, pokazala je kako se četiri mjeseca nakon što je rodila sina Benjamina Reina može bez problema vratiti na manekenske piste diljem svijeta.

Dio prihoda od prodaje japanki Gisele je odlučila darovati zakladi koja štiti pet vrsta morskih kornjača koje obitavaju uz brazilsku obalu. Uz našu obalu nema mnogo kornjača, ali ima prirodnih ljepota s kojima bi se zanosna Gisele vrlo brzo stopila.

- Još me nitko nije pozvao, ali to je odlična ideja! Voljela bih doći u Dubrovnik - kazala je brazilska manekenka za tjednik Gloriju, a možda je i ministar Bajs pozove da nastupi u novom spotu kojim se promoviraju ljepote naše obale. Naravno, ako se pronađe dovoljno čedni scenarij koji neće biti tako seksistički poput posljednjeg spota koji pokazuju ženu u bikiniju tijekom ljeta. Što je složiti ćemo se zbilja "nedopustivo".

Komentara 1

MI
mitar
12:32 15.04.2010.

Jadna ona,morat ce se kupati u haljini da ne bi narusila mir i spokoj velike katolkinje Jadranke!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije