Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Živ i zdrav

Gibsonov glasnogovornik demantirao da se glumac ubio

mel gibson
pixsell
20.07.2010.
u 12:26

Jučer se na Twitteru pojavila vijest kako se 54-godišnji glumac ubio. No njegov glasnogovornik to demantirao i rekao kako je Mel živ i u New Yorku snima svoj novi film.

Na društvenoj mreži Twitter jučer navečer pojavila se glasina kako se Mel Gibson ubio. Nakon toga se pojavila bujica komentara s nevjericom njegovih obožavatelja. Danas ih je smirio Gibsonov glasnogovornik objavom kako je 54-godišnji glumac živ i zdrav.

– Mel je u New Yorku gdje snima svoj novi film "The Beaver" – izjavio je glasnogovornik. Gibsona njegova bivša ljubavnica Oksana Grigorieva optužuje za fizičko zlostavljanje i traži da mu se oduzme pravo skrbništva nad njihovom kćeri Lucijom.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Časna seka
Časna seka
23:51 20.07.2010.

Neka ne brine o samoubojstvu, samo neka sjedne s tosterom u kadu.

OB
-obrisani-
13:41 20.07.2010.

To se zove žutilo, trči ispred ruda...

OR
orisis
21:25 20.07.2010.

nemoj suzu u bircuzu,...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije