Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraj turneje

Gibonni: Iz osame izađem samo da djeci kupim lizu

gibo
Foto: Milica Czerny Urban
1/3
17.08.2011.
u 18:43

Nakon odmora i proslave rođendana na Korčuli i Visu, Gibu očekuje spektakl u pulskoj Areni

Iza nas je dobra godina, toliko divnih koncerata, a očekuje nas još ovaj u pulskoj Areni, posljednji kojim ću publici zahvaliti što je bila uz mene – sjetno nam je Gibonni najavio spektakl koji priprema 27. kolovoza. 

Iako proteklih godinu i više dana sve potresa kriza, a pogotovu glazbenu industriju, Gibo kao da joj odolijeva.

 Obrnuta logika

 – Kriza je tu, a ja nisam tražio odgovor na nju. Jednostavno sam išao nekom obrnutom logikom, znate poput ugostitelja, ako si neki par želi jednom mjesečno priuštiti odlazak u restoran, onda im neću zato što je kriza prepoloviti porciju i poslužiti dva ćevapa. Tako smo i mi turneju pripremili bez ušteda, prije nismo imali videozid, sada imamo... Nikada nam produkcija nije bila na većoj razini nego sada – pohvalio se pjevač.

 I istina, Tolerancu je snimao u Londonu s velikim imenima poput Petera Gabriela, a kako sada letvicu podići još više?

 – Vidim još jako puno prostora za napredak. Nisam ja baš toliko zadovoljan sobom. Postoje još neki smjerovi kojima mislim ići, potruditi ću se da nikada svoju publiku ne razočaram – kaže.

 Iako će koncertom u Puli jedan veliki projekt biti iza njega, on u planu ima novi.

 – Volio bih se okušati u novim stvarima, pa tako u planu imam jedan glazbeno-scenski projekt koji mi je pravi izazov. Riječ je o glazbi za balet, za jednu inozemnu glazbenu kuću – otkriva pjevač, ali kaže da o detaljima još uvijek ne bi govorio jer je sve u povojima.

 A za sve se radne pobjede koje ga uskoro očekuju Gibo odmorio u krugu obitelji na Korčuli i otoku Visu gdje je prošli vikend proslavio 43. rođendan.

 Rođendan s obitelji

– Primio sam puno čestitaka. Brojne lijepe želje stigle su i preko mog službenog profila na Facebooku – otkrio je i dodao da, iako nikada nije bio freak informacije, voli putem Facea biti u kontaktu s publikom. Kaže da više voli mir i osamu te se najbolje osjeća šetajući šumom. I godišnji odmor proveo je daleko od ljudi i mondenih ljetovališta samo sa suprugom Sanjom i djecom.

 – Volim osamu i nije to nešto čudno. Biti na miru u prirodi nešto je što dolazi samo po sebi. Naravno, kada tako ljetujem s obitelji, moram to dozirati, pa se svaka tri dana, zbog djece, vratimo među ljude. Klinci vole prošetati, otići po lizu ili druge slatkiše.

 A planira li se onda u budućnosti u potpunosti povući u osamu?

 – Ništa ne planiram, ali zapravo mislim da će to doći samo po sebi. To je moja priroda. Kada idem popiti kavu, nikada ne idem tamo gdje je žiža. Uvijek biram onaj kafić u kojem su od deset stolova najviše dva zauzeta – kroza smijeh nam je ispričao Gibo.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar patkovic
patkovic
22:56 17.08.2011.

manse ćorava posla

Avatar wkwkwkwk
wkwkwkwk
07:55 18.08.2011.

Najbolji od najboljih...

Avatar dovidovic
dovidovic
10:03 18.08.2011.

Toleranca...?? Politički korektna ulizica, ovaj Giboni. UNICEF i masoni financiraju to sladunjavo pjevušenje. Gdje je u pulskoj Areni \"toleranca\" prema stotinama tisuća Hrvata koji traže da Thompson ondje održi koncert?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije