Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stigao nam zavodnik

Gerard Butler uplovio je na jahti u dubrovačku marinu

butler
AFP
14.05.2010.
u 15:40

Glumac je s ekipom iz filma "Koriolan", koji je posljednjih tjedana snimao u Beogradu, danas stigao u Dubrovnik. Još nije poznato koliko će se družina zadržati na našem jugu.

Kao što je bilo najavljeno, slavni hollywoodski glumac Gerard Butler stigao je u Dubrovnik. S glumačkom ekipom iz filma "Koriolan", koji je posljednjih tjedana snimao u Beogradu, Butler se usidrio u dubrovačku marinu.

Iako zgodni glumac, koji je za boravka u Beogradu šarmirao brojne djevojke, još nje prošetao Stradunom, u šetnji gradom uhvaćen je redatelj filma Ralph Fiennes. Prije Dubrovnika glumac je boravio u Crnoj Gori, a nije poznato koliko će se zadržati na našem jugu.

Ključne riječi

Komentara 7

AN
Andreeejjj
21:36 15.05.2010.

Došao je glumac sa cijelom ekipom filma ČESTITAT kapetanu HRV nogometne repke DARIU SRNI osobno na vjenčanje! Ni to niste skužili, uffffffffffff.... Kralju i ljudini DARIU...čestitam ti, iz sveg srca!

GO
golo
20:28 14.05.2010.

da li je ovaj stigao iz beograda u dubrovnik sa svojom jahtom. pa znamo da beograd nema izlaz na more , prama tome ovaj se je morao zamisliti po nalogu engleske kraljice da je hrvatsko more dio srbije i to to njemu vrlo odgovara.

OB
-obrisani-
12:00 15.05.2010.

Daj molim vas, sta ce on sarmirat djevojke... Da nije to sto jest, Beogradske sponzoruse ga nebi ni pogledale !!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije