Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opuštanje uz dim

George Michael odveo svojeg novog dečka na odmor u Veneciju

GEORGE
Profimedia
15.11.2011.
u 19:00

Ujutro, kad su se probudili poslije noćnog ludila, zajedno su doručkovali te ležerno odjeveni zapalili na hotelskoj terasi. Duhan ili marihuanu? Procijenite sami

Pjevač George Michael pravi je romantik. Svojeg novog dečka odveo je na odmor u Veneciju. A ujutro, kad su se probudili poslije noćnog ludila, zajedno su doručkovali te ležerno odjeveni zapalili na hotelskoj terasi. Duhan ili marihuanu? Procijenite sami!

Michael je nedavno otkrio da je prekinuo dugogodišnju vezu s Kennyjem Gossom, a dvojica njegovih obožavatelja nedavno su pjevača Justina Timberlakea zamijenila za njegovog novog dečka.

Komentara 4

NO
novahrvatska
22:02 15.11.2011.

Pederska idila!

TR
TrstJeNas
03:14 16.11.2011.

Ljubav ne poznaje granice, vremenske niti prostorne.

MO
moroder
08:59 16.11.2011.

George je vrhunski turoperator ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije