Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhićen pa pušten

George Clooney nakon izlaska iz zatvora odmah nazvao mamu

george clooney
pixsell
17.03.2012.
u 14:58

Nina Clooney, glumčeva mama, došla je podržati sinov prosvjed ispred sudanskog veleposlanstva u Washingtonu. Nekoliko minuta prije uhićenja rekla je da ne vjeruje da će George završiti u zatvoru

Nekoliko sati nakon što je uhićen zbog prosvjeda ispred sudanskog veleposlanstva u Washingtonu, glumac George Clooney, plativši kaznu od sto dolara, pušten je na slobodu. Na izlasku iz zatvora novinarima je otkrio na koga je iskoristio jedan poziv na koji je imao pravo.

 

– Nazvao sam mamu. Nju uvijek prvu zovem – rekao je Clooney. Nina Clooney također je prekjučer bila ispred veleposlanstva, ali samo kao promatrač. Došla je podržati sina i supruga Nicka. – Jako sam ponosna na Georgea – rekla je.

Nekoliko minuta prije nego je njezin sin aktivist završio u lisicama, sedmoj sili povjerila je kako ne vjeruje da će biti uhićen. – Ako i bude, on je veliki dečko – dodala je. Nakon što je napustio pritvor glumac je prvo otišao majci, a zatim je zabrinutoj djevojci Stacy Keibler. Kada su ga novinari upitali kako će Stacy reagirati na uhićenje, odgovorio je: “Sigurno je oduševljena!”

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije