Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema više trovanja

Gabriela Spanic odahnula, kućna pomoćnica u zatvoru osam godina

gabriela spanic
H para Hombres
31.07.2011.
u 16:01

Slavnu glumicu, njezinu majku, sestru i sina bivša je kućna pomoćnica trovala amonijakom kojeg im je stavljala u hranu. Cijela je obitelj zbog toga imala želučanih tegoba. Sud je to tretirao kao pokušaj ubojstva

Nakon duge sudske borbe slavne meksičke glumice Gabrijele Spanic i njene bivše kućne pomoćnice Marcije Celeste Fernandez Babio, koja je optužena za pokušaj trovanja glumičine obitelji, sud je rekao svoje: pomoćnica ide na osam godina u zatvor.

Iako su odvjetnici već najavili žalbu, Marcija će ipak ostati u ženskom zatvoru. Slavna glumica, njezina majka, sestra i sin, našli su se u nemilosti bivše kućne pomoćnice koja ih je duže vrijeme trovala amonijakom kojeg im je stavljala u hranu. Cijela je obitelj zbog toga imala želučanih tegoba.

Srećom, nitko od obitelji nije imao ozbiljnijih posljedica, ali svi su se složili da ih je moglo biti da su duže vremena jeli trovanu hranu. Zato je sud to tretirao kao pokušaj ubojstva.

Glumica je nakom svega izjavila da joj je drago što se agonija završila, a od sada će se posvetiti samo poslu.

Ključne riječi

Komentara 3

DR
drugTitoforever
16:57 31.07.2011.

Spahicka dobro glumi. Styrpala je neduznu zenu na robiju. Ovo nije u redu.

OL
ogi_lux
18:47 31.07.2011.

Kad si je već platila plastične operacije mogla si je platit i neki tečaj kuhanja ili nešto.

KA
kajinx
19:07 31.07.2011.

Gabrijela Spanić, nije nego Spanic, iz Venezuele.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije