Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zavodnik

Frano Lasić ostavio djevojku SMS-om i uživa s djecom u Splitu

lasić (1)
Foto: Pixsell
1/3
07.08.2011.
u 21:00

– Cijele dane provodim na setu, ali jako sam zadovoljan. Atmosfera je genijalna, a drago mi je da se nakon dugo vremena jedna televizijska serija ponovno snima na jugu – rekao je Frano i

I dok su se brojni internetski portali raspisali o tome kako je naš veliki zavodnik glumac Frano Lasić SMS-porukom ostavio 22 godine mlađu slovensku manekenku Sašu Lešnik, on u Splitu vrijedno snima novu seriju “Ruža vjetrova”, a slobodne trenutke provodi s djecom i na napise se ne želi obazirati.

– Nemam komentara, znate da o privatnom životu nikada ništa ne govorim – jasan je bio Frano.

Vikend s klincima

– Cijele dane provodim na setu, ali jako sam zadovoljan. Atmosfera je genijalna, a drago mi je da se nakon dugo vremena jedna televizijska serija ponovno snima na jugu – rekao je Frano i dodao kako ipak ne stigne previše vidjeti more, tek u kratkoj stanci skokne na kupanje. Vikendima zna biti slobodan, pa ih, kao i ovaj protekli, provede s klincima, 16-godišnjom Linom i 14-godišnjim Lukom koje ima iz braka sa Živom Lasić. Prije nje u braku je bio s Majom Nikšić s kojom ima 29-godišnjeg sina Janka.

Klub 20 i sitno

Iako on ne voli govoriti o svom privatnom životu, Franine ljubavi često su tema novinskih redaka. Pa kako i ne bi bile kada je 57-godišnji glumac uvijek birao ljepotice i po nekoliko desetljeća mlađe od njega. A takva je bila i 25-godišnja Saša Lešnik koja je za slovenski portal Zadovoljna.si izjavila kako Frani želi sreću, ali i kako mu zamjera što ju je ostavio preko poruke. Sa slovenskom manekenkom Frano je bio u vezi gotovo dvije i pol godine, a prije nje, šuškalo se, ljubio je srpsku ljepoticu s hollywoodskom karijerom Mariju Karas.

Ona mu je, pak, bila utjeha nakon Dolores Lambaše koja ga je ostavila zbog Dikana Radeljaka. Jedna od Franinih bivših ljubavi, također iz kluba 20 i sitno, bila je i bivša voditeljica Nove TV Mara Magaš. Zbog afere s njom Frano se razveo od Žive Stupnik s kojom se čak dva puta oženio.

Komentara 10

NA
narikaca
23:59 07.08.2011.

Ako ona ima 57, a ona 25, kak onda može biti 22 godine mlađa?

NA
narikaca
00:01 08.08.2011.

Pardon, on 57 :)

DH
dalibor.hren
21:13 07.08.2011.

Ja sam mislio da mu je Saša kćerka!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije