Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Duge noge

Franka, Jelena ili Anica? Seksi dame blistale na otvorenju salona

rozga,anica,franka
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/13
17.09.2013.
u 08:58

Uz koncert Massima i gošću koncerta Ninu Badrić, otvorenju su prisustvovali mnogi poznati iz javnog života

Sinoć je otvoren frizerski salon Opium u Kaptol centru. Uz koncert Massima i gošću koncerta Ninu Badrić, otvorenju su prisustvovali mnogi poznati iz javnog života grada. Tako su se na otvorenju našli Tončica Čeljuska s kćeri, Tihana Harapin Zalepugin, Maja Vučić i Mia Begović. Zablistala je Jelena Rozga, odjenuvši bijelu haljinu. Na otvorenje je stigla u društvu svojih prijatelja. Političarka Margareta Mađerić stigla je na otvorenje u društvu kćeri Lune i sestre Ane.

Ipak, najveću pozornost privukle su dvije zgodne dame. Anica Kovač pokazala je svoje seksi, duge noge, a Franka Batelić zablistala u uskoj, modroj haljini. Ne možemo se odlučiti koja nam je bila zgodnija, što vi mislite?

>>Anica Kovač birala hostese za 24. Vegata Croatia Open

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije