Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"cijeli svijet"

Franka Batelić prije odlaska u Ameriku snimila spot s AliBijem

franka (1)
Foto: Dalibor Urukalović/Pixsell
1/3
02.07.2010.
u 12:07

– Refren je zarazan! Pjesmu sam čula još dok je bila u povojima i smjesta sam pristala otpjevati je s dečkima iz AliBija, Viktorom Milakovićem i Dinom Juratovcem – objasnila je pjevačica.

Franki Batelić i hip-hop dvojcu AliBi plasman na ovogodišnjoj Dori koji je bio lošiji od očekivanog nije podrezao krila te su nakon pjesme “Prvi pogled”, s kojom su se natjecali u Opatiji, snimili plesni hit “Cijeli svijet”, idealan za razuzdane ljetne tulume na obali. Prije odlaska preko bare, gdje će idućih mjesec i pol u Bostonu boraviti na koledžu Berklee na kojem je dobila glazbenu stipendiju, Franka je s dečkima iz AliBija u prostorijama tvornice Katran snimila spot za “Cijeli svijet”.

– Refren je zarazan! Pjesmu sam čula još dok je bila u povojima i smjesta sam pristala otpjevati je s dečkima iz AliBija, Viktorom Milakovićem i Dinom Juratovcem – objasnila je pjevačica. S dečkima se poznaje otprije i odlični su prijatelji pa se snimanje spota koje je trajalo od podneva do jedan u noći pretvorilo u veliku zafrkanciju. Redatelj Darko Drinovac morao je zauzeti ozbiljniji gard te primiriti Franku i dečke kako bi snimanje priveli kraju...

– Bilo je zabavno. Zbilja smo se u jednom trenutku malo zaigrali pa nas je Darko morao smirivati – priznala je i Franka. Osamnaestogodišnji Viktor i Dino ovom modernom plesnom pop-pjesmom s elementima hip-hopa htjeli su, kako kažu, unijeti malo šarenih boja u našu tešku svakodnevicu.

Ključne riječi

Komentara 2

MA
mayababaya
09:22 03.07.2010.

Nevjerojatno antipatična, wanna be prikaza

PL
pletenica
13:44 05.07.2010.

baš je zgodna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije