Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zabrinuta ljepotica

FOTO Brižna Lejla posjetila supruga Tarika nakon operacije

lejla filipovic (1)
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/9
18.01.2013.
u 13:44

Lijepu Lejlu u bolnicu je dopratio Tarikov najbolji prijatelj i ugostitelj Tomislav Kašljević

Ozlijeđenog Tarika Filipovića posjetila je u četvrtak brižna supruga Lejla i to samo nekoliko sati nakon što je slavnom glumcu operirano slomljeno koljeno.

Lijepu Lejlu u bolnicu Akromion dopratio je Tarikov najbolji prijatelj i ugostitelj Tomislav Kašljević. Njih dvoje došli su pružiti podršku glumcu na kojeg je u srijedu na pješačkom prijelazu u zagrebačkom naselju Kustošija naletio terenac Land Rover.

Tariku je pomoć prvotno bila pružena na Traumatološkom odjelu bolnice Sveti Duh. Tamo mu je ustanovljen prijelom lijeve potkoljenice pa je glumac dan nakon dijagnoze premješten u Krapinske toplice gdje je odmah operiran. Slijedi mu dugotrajan oporavak zbog kojeg je dio predstava u kojima je trebao glumiti otkazan.

>>Na Tarika Filipovića naletio terenac, slomljena mu je noga

Komentara 40

MA
marelica
14:09 18.01.2013.

Tariku želim brz oporavak! Vozači, poštujte pješake, barem na pješačkom prijelazu!

ZA
zagabria1
14:47 18.01.2013.

Gospođa Lejla je preostali dio onih žena koje isijavaju prisnošću skromnošću ali i tihim dostojanstvom. Ni traga bahatosti i samodopadnosti današnjih Big Brother cura koje su više rooti nego žene. Nekada je takvih žena bilo dosta ali danas ih svijećom moraš tražiti, nažalost. Sretan je onaj koji nađe ženu takvog tipa

TW
Tex_Willer
15:36 18.01.2013.

brižna Lejla? pa žena mu je??? šta bi trebala biti??? novinar? pa normalno je, valjda, da će ići muža posjetiti u bolnicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije