Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koncert za zaborav

Fijasko u Beogradu: Pijana Amy padala, mumljala i malo pjevala

Adrian Callelo
Foto: Zoran Grizelj
1/2
19.06.2011.
u 11:08

Radi svega publika je od prvih minuta koncerta počela zviždati pjevačici koja je jedva stajala i s velikom se mukom pokušavala prisjetiti stihova svojih hitova.

Dugo očekivani veliki koncert svjetske glazbene zvijezde Amy Winehouse u Beogradu, koji je održan u subotu navečer pred oko 15.000 gledatelja, pretvorio se u veliki fijasko. Prema pisanju beogradskih medija, gledatelji su bili nevoljni svjedoci jednog od najtužih trenutaka koncertne karijere popularne glazbenice koja se na pozornicu, kako navodi dnevni list Alo, popela u stanju potpunoga pijanstva.

Radi svega publika je od prvih minuta koncerta počela zviždati pjevačici koja je jedva stajala i s velikom se mukom pokušavala prisjetiti stihova svojih hitova. U nekoliko navrata je padala i u naručje vođi pratećeg benda sve vrijeme mumlajući nerazumljive pozdrave okupljenim gledateljma.

Tijekom četvrte pjesme zaboravila je koju je pjesmu počela pjevati pa je slijedećih desetak minuta predstavljala prateći bend. Poslije toga je napustila na kratko pozornicu na koju se vratila tek djelomično osvježena i nastavila pjevati ali uz veliku pomoć članova prateće skupine. Veliki i nezaboravni koncert Amy Winehouse, kako je najavoljivan tjednima ranije, trajao je svega 70-ak minuta s tim da su posljednje dvije pjesme u cijelosti izveli članovi pratećeg banda.

Sve je kulminiralo poslije ponoći kada je razočarana publike počela uzvikivanjem Moby, Moby pozivati glazbenika iz New Yorka koji je bio druga zvijezda večeri i koji je ipak uspio popraviti raspoloženje razočaranoj i ogorčenoj publici. O kakvom se razočarenju radi govori i činjenica da su brojni gledatelji, poslije završetka koncerta, tražili od organizatora da im vrati novac za karte.

Ključne riječi

Komentara 56

LI
limun
12:30 19.06.2011.

Smatrao bih koncert neuspjesnim da ona ne napravi neku scenu. Ljudi placaju da vide nju razbijenu! Da sam blize Bg-u isao bih ju vidjet kako se glupira na stageu, a da ne radi sranja onda bih zvizdao :)

Avatar Lijekzabudale
Lijekzabudale
12:30 19.06.2011.

Janezu upavo si nam ti falio..što se tebe tiče ako se mi svađamo!Pa i bračni parovi se posvađaju i na kraju se pomire!

VA
vatra
21:29 19.06.2011.

i jesu li dobili pare nazad?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije