Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dora 2010.

Feminnemke: Želimo Eurosong dovesti u Hrvatsku!

feminnem
Foto: Nel Pavletić/PIXSELL
1/17
06.03.2010.
u 22:28

Nika, Pamela i Neda pobjednice su Dore i s pjesmom “Lako je sve” putuju u Norvešku na Eurosong

Želimo pobjedu, očekivanja su nam velika, volimo svoju glazbu i živimo za nju - rekle su djevojke iz skupine Feminnem i ne sluteći da će se nekoliko sati kasnije njihova želja i ostvariti. Nika Antolos, Pamela Ramljak i Neda Parmać pobjednice su Dore i s pjesmom “Lako je sve” otputovat će u Norvešku na Eurosong.  

Tu su vijest dočekale sklopljenih ruku, moleći se pa i plačući od uzbuđenja. U trenutku proglašenja skočile su i zagrlile se, a proslavi su se pridružili autor pjesme Branimir Mihaljević, Nedin dečko Bojan i njihovi prijatelji. Iako su u Green Roomu prije toga pjevale pjesmu Tonyja Cetinskog “Nek’ te zagrli netko sretniji”, od djevojaka sinoć nije bilo ispunjenijih i sretnijih osoba. Kako su prije i najavile, večer su završile ludim provodom u Opatiji. 

– Želimo dovesti Eurosong u Hrvatsku da napokon napunimo i tu Arenu – rekle su feminnemke nakon proglašenja.  

Iako joj je manjkalo glasova za jak plasman, u “stožeru” favoritkinje Franke Batelić nije nedostajalo dobrog raspoloženja. Tek možda malo snage jer se 18-godišnja Franka na scenu dokotrljala u neobičnom kolutu.  

– Imam modrice od koluta i malo mi je mučno, ali sama sam sve to osmislila, pa tko mi je kriv – našalila se pjevačica koja, tvrdi, za Oslom ne žali.  

– Nisam ništa ni očekivala, bila sam jako opuštena, a i sad sam. Drago mi je zbog djevojaka – kazala je Franka. Zadovoljna je Dorom jer je stekla novu prijateljicu – Doris Teur. Njih dvije družile su se u Green Roomu te podijelile zajedničke brige.  

– Obje smo loše u matematici, a bliži nam se državna matura – našalila se Franka, a 19-godišnja Doris složila se s njom.  

No nimalo straha kad je u pitanju Dora, ta djevojka iz Zaprešića nije osjećala. Brige i tremu razbijali su joj roditelji, očuh, dečko Andrej, pa i njegovi roditelji, koji se od Doris nisu odvajali.  

– Znam, čudno je, Andrej i ja smo osam mjeseci u vezi a već nam se roditelji druže. Jako sam sretna zbog toga – iskreno je bila Doris.  

Sloga i emocije prije proglašenja pobjednika spojile su sve izvođače u jedno, pa trema i nervoza iza scene nisu pronašle svoje mjesto.Nika Antolov čak je preko cijele prostorije poljubac potpore poslala Carli Belovari i poželjela joj sreću. Blagoslove prije nastupa svim pjevačima dao je i Miroslav Škoro. Ovaj put tu je bio sa Žigom i “Drugama”, za koje je napisao pjesmu “Blagdani”.  

Iako su svi očekivali i dolazak predsjednika Ive Josipovića, zbog sastanka sa seljacima on se u Opatiji nije pojavio. 

Ključne riječi

Komentara 40

Avatar almaminjo
almaminjo
10:57 08.03.2010.

Who cares

LY
Lynx
22:48 06.03.2010.

Kaj ove nisu nastupale sa Bosnu prije par godina? U PM pa kaj mi u Hrvatskoj nemamo sposobnog pjevača Hrvata (iz Hrvatske) da nas predstavlja!?

OB
-obrisani-
14:08 07.03.2010.

lady,izvinjavam se

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije