Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neželjena aukcija

Fanovi ogorčeni, Mitch Winehouse rasprodaje haljine kćeri Amy

Amy Winehouse (1)
Fred Perry
01.04.2012.
u 13:51

Postoji li nešto što taj čovjek neće napraviti da se pojavi u medijima? Prerano je. Tek je umrla, samo je jedan od komentara ljutitih obožavatelja slavne pjevačice na Twitteru. Otac je ipak prodao njezinu haljinu za 25 tisuća funti.

Fanovi tragično preminule pjevačice Amy Winehouse naljutili su se zbog odluke njezinog oca Mitcha, da održi aukcijsku prodaju nekih njenih haljina.

Nakon što se pojavio u showu "Four Rooms", Mitch Winehouse se opet suočio s kritikama jer je oglasio prodaju njezine kratke haljine koju je Amy nosila na nastupu u Brazilu.

- Postoji li nešto što taj čovjek neće napraviti da se pojavi u medijima? Prerano je. Tek je umrla - samo je jedan od komentara na Twitteru.

Iz fondacije, koja je osnovana kako bi pomogla mladim ljudima da ne krenu pogrešnim putem, tvrde da je sve napravljeno upravo za pomoć Fondaciji Amy Winehouse.

Sporna haljina je prodana nepoznatom kupcu za 25 tisuća funti.

Ključne riječi

Komentara 1

BO
bomba
14:06 01.04.2012.

Ma dajte koji licemjeri. Ovi što krutuziraju prodali bi mamu za 25 000 funti a ne neku haljinu koja ne vrijedi ni 25 dio toga i koja je stvar ne živa duša. Ta haljina nije vrijedila svrsi dok nije dobila svjetlo dana i prodana po rekordnoj cijeni. Trebao je njen otac čekati da je moljci pojedu i da se od starosti počne raspadati pa onda da je proda ili možda je trbao početi nositi njene haljine. U povijesti ovakve se stvari stalno događaju pa sjetite se kako su prošle stvari poznatih poslije smrti. Pa nakit Elizabet T. je prodan po rekordnoj cijeni poslije smrti za života ne bi dobila toliko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije