Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
luda noć

Faithless rasplesao 20 tisuća ljudi na splitskoj Rivi

faithless (1)
Foto: pixsell
1/7
13.08.2011.
u 17:45

Splitska riva sinoć je bila najveća otvorena diskoteka na svijetu! Za odlučnu atmosferu pobrinuli su se Faithless Sound System i mnogi drugi.

 S vječnim dance klasicima poput Insomnia, God is a DJ, We Come 1, jedan od najtiražnijih elektronskih sastava na svijetu Faithless Sound System bacio je večeras u plesni trans oko 20 tisuća posjetitelja na splitskoj Discotheque Riva. Prava diskoludnica vladala je splitskom šetnicom, plesalo se od Lučke kapetanije do Sv. Frane, a u house i tecnho ritmovima gibali su se svi - od najmlađih do starijih poklonika slavnih gostiju, piše Jutarnji list.

Osim Faithlessa, Sister Bliss i Maxi Jazz, najveća pozornica na otvorenome ugostila je i nizozemskog DJ-a Fedde le Granda koji je ekskluzivno predstavio “Takeover show”. Nastupio je i pionir klupske glazbe, američka house i electro ikona - Felix da Housecat, koji se proslavio hitom “Phantasy Girl”, kao i jedan od trenutačno najpopularnijih britanskih DJ-a James Zabiela.

Za otvorenje spektakla bio je zadužen pobjednik natjecanja “DJ Battle” Otvorenog radija Aldo Morro, dok je spektakl na Discotheque Riva zatvorio DJ Pero FullHouse, jedan od pionira hrvatske klupske scene.

Naime, nastup popularnih Faightlessa zaintrigirao je ne samo domaće nego i mnogobrojne turiste koji su do Splita odlučili skoknuli isključivo kako bi osjetili beatove kraljeva plesnog podija.

Partyju koji su uveličale glazbene zvijezde pridonijela je i odlična produkcija - veliki stage, zvuk koji izlazi s četiri izvora, bogat vatromet, laser show, pjena party i brojne druge atrakcije.

Laserski show tvrtke Prolight, koji je prošle godine za Carl Coxa dobio prvu nagradu u svijetu na “2011 ILDA Artistic award” za kategoriju “Nightclub/Disco/Rave Show” i ove je godine cijelu večer podizao ionako uzavrelu atmosferu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije