Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zločesti dečko

Fabrizio Corona u zatvor će na 14 mjeseci zbog davanja mita

fabrizio corona
pixsell
26.03.2012.
u 15:54

Zatvorskom stražaru, koji mu je u zamjenu za novac omogućio da u San Vittore unese kameru, dao je 30.000 od 150.000 kn koje je zaradio prodajom snimke

Bivši suprug Nine Morić (36) i otac njezina sina Carlosa (9) osuđen je na 14 mjeseci zatvora. Fabrizio Corona (37) optužen je za podmićivanje zatvorskog stražara koji mu je u zamjenu za novac omogućio da u zatvor San Vittore u Milanu, u kojem je bio u pritvoru zbog istrage Vallettopoli, unese kameru. Sud ga je proglasio krivim, piše portal Corriere.

Snimku koju je snimio u zatvoru Corona je prodao za 150.000 kuna, a zatvorskog je čuvara nagradio sa 30.000 kuna. Kaznu od 14 mjeseci dobio je nakon što se žalio na prvostupanjsku presudu prema kojoj je dobio 20 mjeseci zatvorske kazne.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije