Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaigrana zagrepčanka

Eva Požar hula-hupom oduševila žiri Supertalenta

supertalent
02.10.2010.
u 19:07

Tridesetogodišnja Zagrepčanka izvela je točku “hula-hup” na skladbu “Luon” Henryja Mancinija, ubrala simpatije žirija i prošla u sljedeći krug. Na snimanje je, kaže, došla neispavana jer je večer prije bila na vjenčanju.

Tridesetogodišnja Zagrepčanka Eva Požar Kardum u Supertalentu je izvela točku “hula-hup” na skladbu “Luon” Henryja Mancinija, ubrala simpatije žirija i prošla u sljedeći krug. Na snimanje je, kaže, došla neispavana jer je večer prije bila na vjenčanju pa je jedva dočekala emitiranje emisije da vidi kako je uopće izgledala.

- Prijatelji i obitelj okupili su se kod nas doma i doista sam bila nervozna. Žiri je rekao da je bilo dobro, ali ja nisam vjerovala sve dok sama nisam pogledala - kaže 30-godišnja Eva.

Seksi ples i meditacija

“Hoopanjem” se počela baviti prije četiri godine i uskoro će postati prava “hoop” trenerica. Sa suprugom Kristijanom osnovala je udrugu “Happy Hoop” koja je počela cijelu scenu “hoopanja” i održava radionice.

- Hoopanje je sveprimjenjivo. Može biti seksi ples, može biti uvod u aerobik, odličan je za podizanje samopouzdanja, meditacije - govori simpatična Zagrepčanka.

Po struci je veterinarska tehničarka, ali posla, kaže, nema. U struci nikad nije radila, a u međuvremenu je upisala studij predškolskog odgoja na kojemu je sada apsolventica. Živi sa suprugom, oboje vole životinje pa su dvije mace i tri psa koji žive s njima okruženi ljubavlju i pažnjom. Slatko se smije na upit o djeci.

- Naravno da ih želimo, ali ne još!

I po tri dana u autu

Uz “hoopanje” uživa u putovanjima starim Spačekom.

- Cijelo se društvo okupi i s po deset automobila uputimo se nekamo. Nekad s određenim ciljem, a nekad tek toliko da se provozamo i zabavimo - govori Eva i dodaje:

- Lani smo bili na svjetskom susretu starih Spačeka u Češkoj i odlično smo se proveli.

Ti se susreti održavaju svake dvije godine u drugoj zemlji i redovito ih posjećujemo. Lani smo se uputili i u Istru i do tamo putovali tri dana jer smo htjeli sve obići, prespavati u Gorskom kotaru - priča.

Rado se opušta u obiteljskom vrtu u Šestinama, gdje joj otac Franjo ima vinograd, a ona gredice s rajčicom i drugim povrćem. Rado skuplja stare ploče, a što je starija, to joj je jazz omiljeniji. Odrasla je uz glazbu Beatlesa, voli Stinga, uopćeno - zaljubljena je u dobru glazbu. 

Ključne riječi

Komentara 3

AR
ARIDAN
21:17 02.10.2010.

Eva i njezin suprug su preslatki ljudi. Sinoć sam pogledala tu emisiju i baš mi je lijepo vidjeti takve drage mlade ljude. Šteta što se oboje nisu kandidirali. Stvarno su super

RE
returnofTito
20:59 02.10.2010.

Pise se Hula Hoop a ne \'hula-hup\'. hebem mu gramatiku .... PLJUC!

Avatar Nazareth
Nazareth
07:42 03.10.2010.

odlicna je!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije