Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zavodljivi ples

Eva Longoria zbog "Kućanica" uči plesati oko šipke

eva
Pixsell
21.07.2011.
u 20:30

Sa privatnom trenericom glumica pokušava svladati ples oko šipke jer će tu vještinu pokazati u novim nastavcima popularne serije

Zbog uloge u seriji "Kućanice" lijepa Eva Longoria mora svladati plesanje oko šipke. Njen lik Gabriele Solis u novim nastavcima imat će scene zavodljivog plesa oko šipke zbog čega je glumica već počela s vježbanjem sa privatnom trenericom. Nešto iskustva sa plesom oko šipke Eva već ima jer je prije dvije godine od prijateljice Carmen Electre na poklon dobila šipku, no nije imala previše uspjeha.

- Za Valentinovo sam na poklon od Carmen dobila šipku i namjestila sam je kod sebe doma i mislila sam kako to i nije tako teško, uhvatiš se za šipku i okrećeš. Ali nije bilo tako i odmah sam pala na pod i odustala sam - izjavila je glumica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije