Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kućanica u Hrvatskoj

Eva Longoria bez skandala obišla Šibenik i slapove Krke

longoria
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
1/14
05.07.2010.
u 11:53

U Zvijezda hit-serije “Kućanice” pokazala se kao jednostavna, opuštena i srdačna osoba

Iako u serijalu “Kućanice” glumi spletkaricu Gabrielu Solis opsjednutu izgledom, skupom odjećom i novcem, glumica Eva Longoria Parker privatno je, čini se, njezina čista suprotnost. Ljepotica latinoameričkih korijena, koja je u društvu supruga Tonyja Parkera, košarkaša San Antonio Spursa, i prijatelja u četvrtak stigla u Hrvatsku, pokazala se kao jednostavna, pristupačna i srdačna zvijezda koja uživa u svakom trenutku odmora na jadranskoj obali. Iako je atraktivni par Hrvatsku trebao doputovati isključivo poslovno – Parker, koji se u slobodno vrijeme bavi glazbom, 9. srpnja u vodičkom klubu Hacienda s hip-hop DJ-jem Cut Killerom izvest će svoj “DJ Cut Killer i Tony Parker Show” – već tri dana u društvu prijatelja i Tonyjeva brata na luksuznoj jahti Lady Ship krstare Jadranom, a pravu feštu i ‘'dobar štimung'’ iskušali su već u petak pri prvom izlasku u Malom Lošinju. U jednom kafiću cijelu su noć uživali u dobroj glazbi i koktelima te neopterećeno čavrljali s konobarima, a na jahtu su se, ne krijući oduševljenje, vratili pred samu zoru.

U subotu je njihova jahta viđena u zadarskoj luci, s društvom su na brodu ispijali vino, plesali, slikali grad i uživali u pogledu. Eva je tada bila odjevena u jednostavnu crvenu haljinu bez naramenica, a jednako neprepoznatljiva u minimalističkom nenametljivom izdanju bez ikakva nakita i šminke viđena je i u šetnji Šibenikom sa suprugom i prijateljima u pratnji turističkog vodiča. Malo je tko u krhkoj tamnoputoj ljepotici u bijeloj haljinici i ravnim sandalama koja trčkara šibenskom starom jezgrom prepoznao slavnu američku glumicu i zvijezdu serije “Kućanice” koju smo dosad na fotografijama mogli vidjeti isključivo u glamuroznom izdanju. Nakon posjeta šibenskoj katedrali, neumorna 35-godišnja glumica s osmijehom na licu jučer je razgledavala štandove, šešire i suvenire koji se na njima nude, a u ranim je poslijepodnevnim satima posjetila Skradin i slapove Krke.

Ključne riječi

Komentara 18

10
101lakeoswego
13:04 05.07.2010.

kaj to vjezba-trcanje hehehehehehehehe

ZM
zmaj5
13:22 05.07.2010.

padam u trans od ovakvih vijesti

Avatar made_in_USA
made_in_USA
03:59 07.07.2010.

Bez skandala! Uh, sad mi je odmah lakše! Nemam više briga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije