Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koncert u Areni

Euforičan pljesak publike Tomislavu Braliću je razbio tremu

klapa intrade (1)
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/5
08.12.2011.
u 23:52

Nastup klape Intrade i Tomislava Bralaćia nisu propustili ni nogometaši Vedran Ćorluka i Robert Kovač

Već prvom pjesmom “Dalmacijo lipa” Tomislav Bralić i klapa Intrade sinoć su, u do zadnjeg mjesta ispunjenoj Areni, pobudili snažne emocije. S pozornice, napravljene u obliku dalmatinskog mista, odjekivale su pjesme zbog kojih se poteglo i iz Sidneya.

Nježnu dalmatinsku pismu u prvim je redovima slušao, a valjda o nekome i razmišljao, nogometaš Vedran Ćorluka koji je na koncert došao sa Stipom Pletikosom. Dok je Bralić pjevao o ljubavi smješkao se i uživao još jedan nogometaš, Robert Kovač. “Riči druge žene”, kako je pjevao Bralić njega se ne tiču kad pored njega sjedi ona o čijoj ljepoti svijet i danas priča, Anica Kovač.

O emocijama Tomislava Bralića uoči koncerta dovoljno svjedoče njegovi znojni dlanovi. – Uzbuđen sam, sretan. Nije mala stvar prodati Arenu. Svi su moji u publici, samo je najmlađi sin ostao doma – rekao je Bralić.

Podrška njegovih gostiju, Zorice Kondže, Tonija Cetinskog, Nine Badrić i Olivera kao i euforičan pljesak publike razbili su svaku tremu. Otkrio je da se i danas naježi dok izvodi pjesmu “Ne znam što me tebi vuče”, prvu koju je pjevao 1993. godine.

–Nismo imali ni struje ni vode tih godina u Zadru. Pjevali smo i tako se držali. Zato me trnci prođu svaki put kad je izvodim – kaže Bralić. Nakon Zagreba 10. prosinca, baš na njegov rođendan čeka ga koncert u Beču.

 – Prvo sam dogovorio nastup, a onda se sjetio da mi je rođendan. Nema veze slavit ćemo ga kasnije, ionako se svaki mjesec u našoj brojnoj obitelji slavi nečiji rođendan. – priča Bralić.

Ključne riječi

Komentara 8

SE
sestravlatka
03:20 09.12.2011.

Dali netko zna ,zašto dr-ica B.Romac i sestra Senka P. nisu bile na koncertu klape INTRADE i Tomislava Bralića ?

AR
ana.rimbaud
07:26 09.12.2011.

Večernji, molim vas, angažirajte glazbenog kritičara već jednom! Tko je došao na čiji koncert je manje važno, važno je kakav je koncert bio. Ima ljudi u Hrvatskoj koji vole i razumiju glazbu, kritički ju promišljaju, te su sposobni o njoj napisati pismen tekst. Reportera s događanja je puno previše, dajte napravite nešto novo!

CR
crvenaHrvatska
12:00 09.12.2011.

- Bralić je zakon Prelijepe pjesme Textovi iskonski Sve u svemu, prava umjetnost

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije