Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne želi biti ovisnik

Eric Dane iz "Uvoda u anatomiju" preventivno otišao na odvikavanje

eric dane
pixsell
22.07.2011.
u 10:30

Glumac se dobrovoljno prijavio u “The Hills Treatment Centre” u Los Angelesu, kliniku za odvikavanje od lijekova protiv bolova. Počeo ih je koristiti nakon sportske ozljede, ali je nakon nekog vremena shvatio da ih prečesto uzima

Poznata zvijezda serije “Uvod u anatomiju” Eric Dane dobrovoljno se prijavio u  “The Hills Treatment Centre” u Los Angelesu, kliniku za odvikavanje od lijekova protiv bolova. Glumac je lijekove počeo koristiti nakon sportske ozljede, ali je nakon izvjesnog vremena shvatio da ih prečesto uzima.

Uplašio se da bi to moglo  izazvati ovisnost pa je njegov odlazak u bolnicu, potvrdio je glasnogovornik, preventivan. Glumac navodno želi svoj život imati pod kontrolom, posebice sada kad sa suprugom Rebeccom Gayheart očekuje drugo dijete.

Zvijezda jedne od najgledanijih serija svih vremena u bolnici će ostati tek tjedan dana, nakon čega se vraća ulozi doktora Marka Sloana.

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
10:59 22.07.2011.

....odvikavanje od tjedan dana......rikavela....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije