Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesigurna djevojčica

Emmi Stone gluma je pomogla da pobijedi napadaje panike

emma
Pixsell
09.07.2012.
u 19:00

Išla je na terapije koje su joj djelomično pomogle, ali pravi lijek pronašla je kada je dobila ulogu u školskoj predstavi. Nastupanje na pozornici pomoglo joj je da stekne samopouzdanje.

Američka glumica Emma Stone, koju gledamo u kinima u filmu \"Čarobni Spiderman\", otkrila je da je kao djevojčica imala jake napadaje panike i tjeskobe koje je pobijedila pomoću glume.

– Prvi napadaj panike imala sam s osam godina. Moja mama nije smjela stavljati poruke u moju kutiju za ručak jer bih je se ja odmah sjetila i htjela bih ići doma iz škole. I stalno sam bila bolesna – kazala je 23-godišnja ljepotica.

Išla je na terapije koje su joj djelomično pomogle, ali pravi lijek pronašla je kada je dobila ulogu u školskoj predstavi. Nastupanje na pozornici pomoglo joj je da stekne samopouzdanje.

– Na početku mi je bilo jako teško ići na probe jer se nisam željela odvajati od majke, ali onda sam se sjetila kako se dobro osjećam dok sam na pozornici. Upoznala sam ljude poput sebe, koji vole iste stvari kao ja. Pozornica je postala mjesto na kojem sam se mogla izraziti i biti svoja – rekla je glumica koja je sa 14 godina nagovorila roditelje da joj dopuste da napusti školu i posveti se glumačkoj karijeri.

– Gluma mi je dala smisao postojanja. Željela sam nasmijavati ljude. Humor je bio moj hobi. Naučio me kako da se nosim sa životnim udarcima – rekla je Emma koja je u vezi s kolegom iz \"Čudesnog Spidermana\" Andrewom Garfieldom.

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije