Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVA LJUBAV

Emma Watson prvi se put zaljubila na setu 'Harryja Pottera'

emma watson
Foto: Reuters
1/3
29.06.2011.
u 16:32

Glumica je priznala da joj je prva ljubav bio glumac Tom Felton, koji u sagi o čarobnjaku Harryju Potteru glumi Draca Malfoya.

Britanska glumica, najpoznatija po ulozi pametne vještice Hermione Granger u filmskoj sagi "Harry Potter", nedavno je priznala kada se i u koga prvi put zaljubila.

– Čim sam došla na snimanje prvog dijela "Harryja Pottera", zamijetila sam Toma Feltona. Tad sam doznala da glumi zlobnog Draca Malfoya, ali sviđao mi se dok smo snimali prva dva filma – kaže glumica koja je nedavno odustala od studiranja na američkom fakultetu Brown da bi se posvetila glumačkoj karijeri.

Prema Watson, Felton zna da je kao desetogodišnjakinja bila luda za njim, ali kaže kako zbog toga među njima nema apsolutno nikakvih tenzija.

– Tom zna sve, smijemo se tome svaki put kad se vidimo, jako smo dobri prijatelji – kaže Emma te naglašava kako ne razumije ljude koji se zaljubljuju u njen lik i osobu jer je zapravo ne poznaju te da je, što se toga tiče, uvijek bila realna i prizemljena bez nepotrebnog fantaziranja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije