Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Frizura sve mijenja

Emma Watson: Nisam lezbijka, samo sam zadovoljnija sobom

emma
Pixsell
22.02.2012.
u 16:29

Iako je 2010., godine, odmah po završetku snimanja posljednjeg filma o Harryju Potteru dobro skratila svoju dugu kosu i dvije godine kasnije, požalila se popularna glumica, još uvijek mora objašnjavati zašto se ošišala.

Emma Watson je 2010. godine, odmah po završetku snimanja posljednjeg filma o Harryju Potteru, prilično skratila svoju dugu kosu. Dvije godine poslije, požalila se, još uvijek mora objašnjavati zašto se ošišala.

– Mislim da sam sada smjelija, sigurnija u sebe, jer nema načina da se skrijete iza kratke kose. Nemate čime prekriti lice – odgovorila je Emma nedavno u jednom intervjuu i dodala:

– Najviše me smetaju stalni novinarski upiti "Jesam li lezbijka, jesam li novom frizurom pomela neke stvari u svojoj prošlosti, izlazim li iz ormara?". Na takve upite samo okrenem očima – iskrena je mlada glumica.

Svatko ima pravo na svoje mišljenje i svoj stil, dodala je, a kako je nemoguće udovoljiti ukusima svih fanova, poslušala je sebe. Studentica Oxforda i zaštitno lice kozmetike Lancôme zadovoljna je izgledom i nema više namjeru puštati kosu.

– Prije svega, ovako izgledam starije, a dobila sam i osjećaj slobode, kao da mi je lakše raditi sto različitih stvari odjednom – zaključila je 21-godišnja Emma Watson.

Ključne riječi

Komentara 1

TS
Treći Svjetski Rat
17:04 23.02.2012.

A bilo čija kratka frizura ima veze sa orjentacijom zbog....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije