Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskreno priznanje

Eminem: Zbog droge sam četiri godine imao pjesničku blokadu

eminem
Pixsell
18.10.2011.
u 14:12

Poznati reper Eminem počeo se drogirati 2002. godine nakon što je režirao poluautobiografski film "8 mile" kojem su kritičari dali loše ocjene.

Poznati reper Eminem počeo se drogirati 2002. godine nakon što je režirao poluautobiografski film "8 mile" kojem su kritičari dali loše ocjene. Reper je rekao da je i do 16 sati provodio na setu pa mu je bilo potrebno nešto što će ga održavati budnim. Nakon što je probao ambien, zaključio je da bi mu takvo što trebalo stalno. Eminem je otkrio da je imao praznine u sjećanju i kako su je droga odnijela pet godina života.

– Nastojao sam snimati, ali, kada ne bih mogao, postajao bih nervozan. Jako sam paranoičan zbog pjesničke blokade.  Trajalo je to četiri godine i potpuno me izludilo. Koliko god sam se trudio nešto napisati, jednostavno nije išlo – priznao je 38-godišnji pjevač.

Eminem je otkrio i da mu se često dogodi da mu ljudi pričaju o nekom događaju, a on nema pojma da se to uopće dogodilo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije