Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reviše stresa

Ellen DeGeneres zbog boli u prsima zamalo završila u bolnici

ellen degeneres
pixsell
27.09.2011.
u 08:19

Tijekom poslovnog sastanka voditeljici je pozlilo, a njeni suradnici pozvali su hitnu pomoć. Ellen je kasnije na Twitteru napisala da se osjeća mnogo bolje.

Poznata američka voditeljica i stand-up komičarka Ellen DeGeneres jučer je imala loš početak radnog tjedna. Naime, Ellen je tijekom poslovnog sastanka s producentima Warner Brosa osjetila veliku bol u prsima zbog čega su njeni suradnici pozvali hitnu pomoć. Nakon pružene liječničke pomoći Ellen se osjećala mnogo bolje pa je svojim obožavateljima na Twitteru napisala da razloga za brigu nema.

Zbog napornog radnog ritma ( njen TV-show ide pet puta tjedno) i rada  novoj humorističkoj seriji, 53-godišnja Ellen iscrpila je organizam pa su joj liječnici preporučili da stane na loptu i smanji razinu stresa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije