Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon dvije godine

Elle Macpherson opet sama, prekinula vezu s milijarderom

elle macpherson
reuters
05.03.2012.
u 08:26

Bivši australski supermodel odučio je okončati vezu s Jeffom Sofferom u isto vrijeme kad je otac dvojice njezinih sinova Arpad Busson objavio da čeka dijete s glumicom Umom Thurman.

Najpoznatiji australski model Elle Macpherson, koji i u svojoj 47. godini izgleda božanstveno, nikako da pronađe sreću u ljubavi. Nakon dvije godine veze s bogatašem Jeffom Sofferom Elle je odlučila okončati vezu u kojoj nije vidjela budućnost. Odluka je pala u isto vrijeme kad je Arpad Busson, otac dvojice njezinih sinova, obznanio da čeka dijete s glumicom Umom Thurman.

– Elle nikad u potpunosti nije preboljela Arpada, no sad će to morati – šapnuo je izvor.

Veza sa Sofferom, kažu njeni prijatelji, nikad nije bila stabilna, nerijetko su prekidali i opet iznova pokušavali biti sretni,  no nije im uspijevalo.

Komentara 1

UK
Ugo Kajvez
09:21 05.03.2012.

Who gives a f*** ............................ žutilo do neba !!! ...................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije