Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Idol od djetinjstva

Ella Dvornik: U šoku sam jer ću napokon upoznati Britney!

ella dvornik
28.09.2011.
u 22:00

Pjevačica u usponu još ne zna što će raditi kad se popne na pozornicu. Kaže da će možda samo stajati poput “drvene Marije”.

– Kad sam bila klinka, imala sam popis stvari koje želim napraviti, a jedna od njih bila je da upoznam Britney Spears. Još sam u šoku zato što će mi se taj san ostvariti! – kazala je Ella Dvornik (20), čiji se videouradak našao među spotovima nagrađenima na natječaju “Kad se pretvorim u Britney”:

– Slušam je još od osnovne škole, otkad je izašla pjesma “Baby One More Time”. No nisam se odijevala poput seksi školarke jer bi to bilo neprimjereno za moje godine.

Deset sretnika

Naime, od 17 ponuđenih uradaka, žiri je izabrao deset pobjednika. Među njima je i Ella, a oni će za nagradu nastupati s Britney Spears (29) u zagrebačkoj Areni 1. listopada tijekom njezine posljednje pjesme “I am going now”.

Tri sata do ćelavosti

– Kad sam čula da bih mogla upoznati Britney Spears, u meni se probudilo dijete s kraja 90-ih i odlučila sam podsjetiti ljude na njezinu najprepoznatljiviju fazu. Iako sam u početku mislila da sam pretjerala i da ljudi neće shvatiti šalu, vjerujem da sam zaslužila da je upoznam jer sam se potrudila radeći spot. Pretpostavila sam da će ostali kandidati plesati i pjevati poput Britney, a meni se to nije dalo – rekla je Ella, koja je u spotu stavila kapicu na glavu pa je izgledalo kao da se obrijala na ćelavo. Za njezinu masku '‘kriva'’ je vizažistica Bianca Žugelj. Elli je kapicu stavljala tri sata. Pjevačica u usponu još ne zna što će raditi kad se popne na pozornicu. Kaže da će možda samo stajati poput “drvene Marije”. No nema se namjeru laćati mikrofona. Ne vjeruje da će imati tremu jer, kaže, na kraju krajeva, i ona pjeva, pa se mora naviknuti na ljude.

Ključne riječi

Komentara 9

DU
Deleted user
22:09 28.09.2011.

Imaš slike kakvih zgodnih koki Ovo što si dosad pokazao je samo mrtva priroda koja doživljava svoj klimaks s ovim izbušenim šljemom. Ni na jednoj nema ni žive duše

ŠI
šimuka
23:07 28.09.2011.

Pjevačica u usponu.Novinarčiću,mogao si nam pojasnit,gdje se to uspinje.

SE
serđo
08:38 29.09.2011.

koja bedevija...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije